Gcc Pjovimo Braižytuvai Jaguar Peilio Laikiklį + 5 vnt 45 + 5 vnt 60 Laipsnių Roland Liyu Signcut Vinilo Pjovimo Geležtės

€21.27

-8%

€23.12

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 60 laipsnių, gcc peilis, braižytuvai turėtojas, Pigūs 60 laipsnių, Aukštos Kokybės gcc peilis, Kinija braižytuvai turėtojas Tiekėjų.

10vnt 45/60 Laipsnį Roland peiliukai + 1pc GCC 11.5 mm Aliuminio Blade Turėtojas Braižytuvai - Vinyl Cutter Prekės Aprašymas: GCC Vinyl Cutter Blade Laipsnis: 45/60 laipsnį Disko Skersmuo: 2mm Peilis Per Visus: 23 mm, Disko dydis: 23 mm(Ilgis) x 2 mm (skersmuo), ofsetinės :0,25 mm. Laikiklis Apkaba, Skersmuo: 11.5 mm, Kaina už 5 vnt 45+ 5 vnt 60 laipsnių Roland Peiliukai+ 1pc GCC Peilio Laikiklį (yra keletas tipų peilio laikiklį, rekomenduojame jums patikrinti išsamus foto prieš užsakymą) Laivybos ir Tvarkymo: Užsakymų paprastai yra išsiunčiami tą pačią dieną, gavus pilną apmokėjimą. Siunčiame užsakymus Paštu Laišką su sekimo numeriu. Jei jums reikia Express Pristatymas, prašome informuoti Pranešimu. Visi paketai kartu su Sekimo numeriu. Tarptautinis Pristatymas paprastai užtrunka 15-60 dienų, priklausomai nuo šalies vietos ir Papročius, savo šalį laiko, taip pat. Grąžinimas: Prašome susisiekti su mumis, jei norite grįžti nieko. Grąžina yra priimama tik tuo atveju, jei prekė yra nauja sąlyga, ir tai originalioje pakuotėje. Grąžinamosios išmokos yra pagaminti karto, kai prekė yra grąžinama. Mes NE pasiūlyti grąžinamąsias išmokas grąžinti siuntimo mokesčius. Atsiliepimų: Mes palikti automatinio teigiamų atsiliepimų, gavusi vieną iš jūsų. Prašymą: Esame sąžiningi, rimtai ir pagarbiai, nes mes dirbame dėl verslo, kurio vertybės, sąžiningumas ir profesionalumas iš savo pirkėjų. Prašome įsitikinkite, kad pirkti papildomų dalių, ir ateityje, kad būtų išvengta nesusipratimų ir galimų nepatogumų. Mes palaiminti savo verslą. Dėkojame už Jūsų Paramą.

Modelio Numeris GCC 11.5 mm skersmens
Prašymas Naudoti Liyu Vinyl Cutter
Sąlyga Nauja
Disko Skersmuo 2mm
Prekės Pavadinimas CNCCheap
Tipas tiek
Danga Nėra
Privalumas Aukštos kokybės ir extra long life
Kilmės pagaminta Kinijoje
Medžiaga Karbidas
Bendras Ilgis mm
Pakuotė 1pc Turėtojas+10vnt Geležtės 45/60 laipsnis
Skersmuo mm
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Pakuotės Dydis 15cm x 10cm x 3cm (5.91in x 3.94in x 1.18in)
Įrenginio Tipas Nustatyti

Panašūs produktai