Beadsnice 925 Sterlingas Sidabro Pakabukas Apvalaus Pagrindo Didmeninė Bezel Pakabukas Parametrai Tuščias, "PASIDARYK pats" Juvelyrikos Priėmimo ID27622

€9.76

-5%

€10.28

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bezel pakabukas, 925 sterlingas sidabro pakabukas, bezel parametrai, Pigūs bezel pakabukas, Aukštos Kokybės 925 sterlingas sidabro pakabukas, Kinija bezel parametrus Tiekėjai.

sterlingas sidabro pakabukas

Ačiū už tai, kad domisi mūsų produktas !

Aprašymas: Vardas Beadsnice 925 turas sterlingas sidabro pakabukas bazės didmeninė bezel pakabukas parametrai tuščią dėl brangakmenio madinga "pasidaryk pats" papuošalai ID27622 Prekės beadsnice ID 27622/27623/27608 Dydis 12mm/18mm/20mm Skylę 2,5 mm, Masė 0,63 eur g/ 0.75 g/0.97 g Medžiaga 925 sterlingas sidabro Kiekis 5vnt PASTABA: Dauguma mūsų produktų yra 100% rankų darbo ir unikali spalvų ir formos. Nuotraukos parodė, atstovavimas prekės gausite iš mūsų parduotuvėje. Nuotraukos, kurių buvo imtasi realių atsargų pagal baltos šviesos efektai. Tačiau produktas gali būti didesnis ARBA šiek tiek spalvų skirtumas KOMPIUTERIO ekrane, prašome kreiptis į dydį informaciją apie aprašymai. Spalvos gali šiek tiek skirtis skiriasi dėl apšvietimo efekto ir spalvų nustatymo kiekvieno stebėti. 8 Laivybos Laikas: Mes accorrding savo režimas išleidimas laivų elementus. Jeigu neturite jokių specialių reikalavimų, prekės bus išsiųstos iš per HongKong post reguliaraus oro paštu per 3 dienas po to, kai gausime jūsų mokėjimą. Pristatymo Adresas (Labai svarbu) We ship užsakymą į jūsų adresą, į kairę, į Kapt.lt. Norėdami išvengti trūksta, kad įsitikinkite, adresą, kurį paliko dėl Kapt.lt yra jūsų pagrindinė pristatymo adresą. Sekimo Numerį: Mes teikiame sekimo numerius visus užsakymus Mokėjimas: priimame visus mokėjimo, pavyzdžiui: KODĖL MŪSŲ KAINOS YRA GERIAUSIAS? Nėra tarpininkas tarp mūsų ir mūsų klientams. KODĖL VERTA PIRKTI IŠ JAV? 1. KOKYBĖS PRODUKTAI IR GERIAUSIAS KAINAS 2. GALIMYBĖ, KAD LAIVAS GREIČIAU 3. 45-DIENA 100% PATENKINAMA UŽTIKRINTI Savo 100% pasitenkinimas yra mūsų garantija. Jeigu gavote prekę, ir taip pat patenkintas savo produktą ar paslaugą, jūs skirkite keletą minučių ir palikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su overmost Išsami Pardavimo Reitingas (DSR) 5, kuris daug reiškia mūsų ateities Kapt.lt įmonių, savo pripažinimą yra mūsų motyvacija plėtoti mūsų verslo tarnauti jums, net geriau ir toliau teikti aukštos kokybės produktus mažomis kainomis. Jei esate nepatenkinti su prekės arba paslaugos planą ir duoti mums neutralią/neigiamą grįžtamąjį ryšį, ar galite prašome rašyti mums iš karto ne ? Mes padarysime viską, kad jūsų problemą galima išspręsti per trumpiausią įmanomą laiką. Apie mus Karoliukai Gražus Papuošalai yra papuošalai išvados gamyklos ir didmenininkas Kinijoje. Mes didžiuojamės mūsų kokybė, mažos kainos ir draugiškas klientų aptarnavimas!

Pakabučiai Tipas Skaidrės
Vidinis skersmuo 10.5 mm/16,5 mm/19mm/20mm
Formos\modelis Round
Metalų Tipas Sidabrinė
apvalus pakabukas pakabukas daug
Medžiaga Metalo
Svoris 0.63 g/0.75 gram0.96 g/0.97 gramas
Stilius Madinga
Suderinamumas Viskas Suderinama
Bauda ar Mados Mados
Lytis Unisex
didmeninė išvadas pakabukas pakabukas bazės
Prekės Pavadinimas beadsnice
Elemento Tipas Pakabučiai
Pritaikyti Taip
spalva sidabro /platinum/rose gold/aukso
pakabučiai papuošalai priėmimo pakabukas tuščią dėl brangakmenio
"pasidaryk pats" juvelyrika priedai veltiniams, vilna 925 sterling skiedra pakabučiai
papuošalai medžiagos bezel pakabukas parametrai madinga
Pakuotė 5vnt per daug
Modelio Numeris 27622smt2
Pakuotės Svoris 0.035kg (0.08lb.)
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 5cm (11.81in x 7.87in x 1.97in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai