ERMAKOVA American Retro Metalo Karinių Automobilių Ornamentu Derliaus JAV Armijos Transporto priemonės Modelio Scuplture Statula Namų Dekoro Vaikams, Žaislų, Dovanų

€24.78

-31%

€36.34

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dovana, dovanos, dovana žaislai, dovanos vaikams, Pigūs dovana, dovanos, Aukštos Kokybės dovanų žaislai, Kinija dovanos vaikams Tiekėjų.

Tema: Karinės Automobilį

Neto Svoris: 0.45 KG/vnt

Dydis: 26.5 cm*13cm*11cm/10.4"*5.1"*4.3"

Spalva: Army green

Ypatinga diena, išgalvotas dovanų, nuoširdžią draugystę. "Dovana" yra ne tik daiktas, kuris yra savotiškas jausmas išreikšti skirtingų dvasinę ir kultūrinę reikšmę. Dovanų duoti yra projekcija dalykas.

Pastaba: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū!

1)Apie " the Rub and Scratch iš šviesą Amatų gamybos

Rub, įbrėžimas, dėmė ir įgaubti-išgaubto paviršiaus šviesą produkcija gaminama su tikslu,ne fray arba susidėvi.

2)Apie netobulumo retro Amatų gamybos

Mes nelygaus pagrindo,šiek tiek dažų chip,asimetrinis scracth su tikslu, tegul jūsų vieta bus pilnas su lifelikeness, gyvybingumą,gerą skonį ir savitumą.

1. Drop laivyba ir didmeninių užsakymų yra palaikomi. Didmeniniai užsakymai: prašome susisiekti su mumis ir gauti didmenines kainas. Drop laivyba užsakymai: prašome palikti pažymi, lašas laivybos užsakymus jūsų užsakymą,todėl mūsų colleauge galėtų pamatyti kad ir nebus įtraukti sąskaitą faktūrą ir mūsų parduotuvėje informacijos ir t. t.. 2. Kaip man tai padaryti, jeigu prekės yra sugadintas arba netinkamai ar mažiau, ar man nepatinka tai? Prašome susisiekti su mumis pirmą, prieš rašant apžvalgą ar darbo ginčą. Mes galime grąžinti pinigus, arba vėl naują elementą prie jūsų. 3. Nėra jokių muitų mokesčių? Mes paprastai deklaruoti kiekvieną sklypą su mažesnės vertės išvengti muitinės mokesčių. Tačiau kai kurie sklypai dar cann 't vengti mokėti mokesčius muitinei" atsitiktinai patikrinti. Prašome atkreipti muitinės, mokesčių, atsižvelgiant į vietos politiką. Todėl,jums geriau informuoti mus deklaruojamos vertės, pateikdamas užsakymą.

Stilius Amerikietiško Stiliaus
Funkcija Rankų Darbo, Rankų Darbo
Modelio Tipas metalo amatų
Temos Sportas
Medžiaga Metalo
automobilio tipas Karinių Automobilių, Kariuomenės Transporto Priemonės
Prekės Pavadinimas Ermakova
Apdaila Namų,Pub baras,Biuro,Atraminiai
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)

Panašūs produktai