Žalia Lauko Taktinių Žiemą Šilta, Sporto Drabužiai, Veikia T-marškiniai ir Kelnės Rinkiniai Kvėpuojantis Apatiniai Šilumos Underclothes

€20.93

-5%

€22.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: t-shirt veikia, t-shirt marškinėliai, t-shirt taktinis, Pigūs marškinėliai veikia, Aukštos Kokybės marškinėliai t-shirt, Kinija t-shirt taktinis Tiekėjų.

Aprašymas 1. 100% brand new ir aukštos kokybės. 2.4 villa ruožas; Išlaikyti odą sausą, kai prakaitavimas; Aukštas kvėpavimo; Šiluminių savybių excellence! Tegul trinties; Kontakto su oda jaustis patogiai; skalbti Mašinoje.[ Švarkas priekyje, be to, apatiniai bazės, taip pat gali būti naudojamas kaip pavasario ir rudens laikotarpiu ir išorinės dėvėti marškinėliai, dugnas kelnes negali atvartu, todėl kai kurie žmonės veikia ryte ir vakare dėvėti] Medžiaga : Cheminis pluoštas, sumaišytas(100%poliesterio) Matmenys: 145mm*120mm*50mm Paketą, Įskaitant : 1 x Kailis + kelnės Spalva:Žalia Weigth:450g-520g Dėl šviesos ir ekraną , nekilnojamojo spalvos gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos. Dėkojame ir prašome suprasti.

Prieš Užsakymo

1.Jei manote, nesusipratimų po to žiūrėti ar rasti kai kurių klaidų sąrašas,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Kai mes check it\\'s tiesa,mes\\'ll siūlome jums tam tikrą nuolaidą savo nauja tvarka gerinant mūsų sąrašo aprašymas.

2.Jei turite kokių nors kitų problemų(apie kainą,prekės informacija ir kt.),prašome kreiptis nedvejodami kreipkitės į mus.

Užsakymo

1.Mes galime accpet jūsų mokėjimas taip:

2.Prašome pasirinkti tinkamą dydį(kiekis,spalva,stilius,modelis ir pan.) jūs norite, ir palikti teisę spręsti, kur norite mums laivų produkto. Jei turite bet kokios kitos prašymą,prašome susisiekti su mumis.

3. Dėl skirtingų muitų policijos viso pasaulio,prekė, kaina, negali būti importo mokesčių.

Po 1.We will ship užsakymą per 5 dienas nuo jūsų užsakymo,nes: kai produktas, mes turime pakankamai atsargų,kiti, mes turime papildyti iš mūsų tiekėjų.

2.Mes dažnai naudoti pristatymo būdą pasirinksite, kad laivas jūsų užsakymą.Kartais mes galime pagerinti jūsų laivybos metodas, siekiant leiskite jums paketą, laiku ar greičiau.

3.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą, jei jums patinka mūsų gaminiai,jis yra gana svarbus mums. Jei turite kokių nors problemų, naudojant mūsų produktus,prašome don\\'t palikti neigiamą atsiliepimą. Geras bendravimas yra naudinga tiek pirkėjo ir pardavėjo.

4. Mūsų biure laikas: 8:00 iki 6:00(GMT+8)nuo pirmadienio iki penktadienio. Mes immerdiately atsakymo į savo pranešimą per 24 darbo valandas.

Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
spalva XXL, M, L, XL, XXXL
Medžiaga Cheminio pluošto, sumaišytus
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)

Panašūs produktai