Marmuro stiliaus grindų lipdukai Kūrybos paprastas "PASIDARYK pats" šešiakampis keraminių plytelių lipdukas vandeniui neslidus sienų lipdukai namų puošybai

€16.65

-29%

€23.46

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lipdukai namų dekoro, sienų lipdukai namų dekoro, Namų Dekoras, Pigus lipdukai namų dekoro, Aukštos Kokybės sienų lipdukus namų dekoro, Kinija namų dekoro Tiekėjų.

Marmuro stiliaus grindų lipdukai Kūrybos paprastas "PASIDARYK pats" šešiakampis keraminių plytelių lipdukas vandeniui neslidus sienų lipdukai namų puošybai 10 vnt. viename rinkinyje

Pavadinimas: PASIDARYK pats šešiakampis Marmuro stiliaus grindų lipdukai, sienų lipdukai

Stilius:Maroko stilius

Dydis: 23h x20w kiekviena

Pateikiama: nustatyti 10 vnt.

Medžiaga: ECO-friendly PVC

Spalva: kaip už vaizdo

Prekės numeris:YR563K

Pakuotė: Maišelis

Naudojimas: priemonė taikoma sklandžiai ir net kilimėlis

Dėmesio: produktų gavote įtraukta 10 vnt pvc 23 x 20 cm, šis punktas yra "PASIDARYK pats" produktas, ir tai turėtų būti sudėti pagal save. Produktai tinka tik sklandžiai žiniasklaidos, pavyzdžiui, stiklo, metalo dulkės-mokestis motina ir t.t.

Dydis yra rankinis matavimas, gali būti neesminių skirtumų +/-5%, Tai yra normalu, nesijaudinkite. 1.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pašto adresas yra teisingas! Paprastai prekės bus išsiųstos per 3 darbo dienas, gavus pilną apmokėjimą. Kai kurios asmeninį užsakymą arba didmeninės užsakymą gali užtrukti šiek tiek ilgiau apdoroti. 2.Prekės bus vežamos Kinija Paštu, Oro Paštu, kuris trunka 5-30 dienų į JAV. 15-30 dienų, Kanadoje, Europoje, Australijoje. Dėl muitinės formalumus, siuntinių, siunčiamų į rusijos ir Brazilijos užtruks apie 20-40 darbo dienų. 3.Jei norite, kad būtų greičiau, Susisiekite su Manimi, už EMS ( 7-15)dienų, arba DHL(3-10 dienų). 4.Taip pat pakuotėje gali atidėti kai kurių svarbių festivalis (pvz., Pavasario Festivalis ir Chrismas, Kinijos Nacionalinė Diena)arba stichinių nelaimių(pavyzdžiui, ugnikalnio sprogimo, tankus rūkas ir pan.).Taigi, Prašome susisiekti su mumis, jei jūs negalite gauti prekę per 30 dienų. PASTABA: Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamas(1-2 žvaigždučių) atsiliepimus. Mes stengiamės išspręsti problemą ir palikti jus laimingą prekybos nuotaika čia. Ačiū!

Prekės Pavadinimas YRHCD
Modelis Plokštumos, Sienos Lipdukas
Specifikacija Multi-piece Package
Scenarijus Sienos
Stilius Modernus
Gaminio dydis 20h x 23w
Medžiaga PVC
Modelio Numeris YR563k
Klasifikacija Grindų Lipdukai,Sienų,Už Plytelių,Baldų Lipdukai
Temos Modelis
Spalvos Kaip per vaizdines priemones
Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Svoris 0.28kg (0.62lb.)
Pakuotės Dydis 24cm x 5cm x 5cm (9.45in x 1.97in x 1.97in)

Panašūs produktai