250Pcs Mados Plastiko Kulka Blokai Vaikams, Kūdikių Švietimo Žaislai Berniukams ir Mergaitėms, Vaikams Kalėdų Dovana

€11.91

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žaislai, blokai, šuniukų išsilavinimą, Pigūs žaislai, Aukštos Kokybės statyba blokai, Kinija kūdikių švietimo Tiekėjų.

Produkto Aprašymas: Šios mažai kulka blokai gali vystytis kūdikio potencialą ir ugdyti vaikų kūrybiškumą ir vaizduotę. Jūsų kūdikis bus labai patinka. Pakuotė : 250pcs 1 Maišo Medžiaga:netoksiškas plastiko Spalva: Daugiaspalvis Dydis:1.7 cm*2.4 cm Produkto Rodyti

Pranešimas 1. Prašome leisti 1-3mm dydžio klaidos dėl rankinis matavimas. 2.Įpakavimas: neaustinės medžiagos, pakavimo krepšys, spalva atsitiktinių paketų maišas 3.prašome leisti 3-5 gabalus klaida dėl vadovo paketas Sertifikatai:

Informacija Apie Įmonę: Liyou Industrial Co., Ltd yra profesionalus gamyba, vidaus ir lauko plastikiniai žaislai, Kinijoje, mes turime statyba blokai, žaidimų aikštelė, plastikinės skaidrės, supamasis arklys, krepšinio stovas, ir tt, bendrovė gavo ISO9001,ISO 14001,OHSAS18001 ir Kinijos Aplinkosaugos ženklinimo, produktų sertifikavimas, auditas, kurį atliko BV ir BSCI.

Patarimai: Didmeninė ir drop laivyba yra ir pasveikino? l Mūsų Parduotuvėse gali būti mažmeninės arba didmeninės , jei turite daug produktų, ar tikisi, kad ilgalaikio bendradarbiavimo, jūs galite susisiekti su mumis! Mes gamyklos , Liyou Industrial Co., Ltd " yra profesionalių gamintojas vidaus ir lauko plastikiniai žaislai, Kinijoje, mes turime statyba blokai, žaidimų aikštelė, plastikinės skaidrės, supamasis arklys, krepšinio stovas, ir tt, bendrovė gavo ISO9001,ISO 14001,OHSAS18001 ir EN1176-GS ir EN71-TUV, audituota pagal BV ir BSCI. Galite pasiūlyti OEM ir ODM? Taip, mes galime pasiūlyti OEM prašymai; mes galime pasiūlyti ODM, nes mes turime profesionalių techninių specialistų komanda, Kaip aš galiu sekti mano sklypo? Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atviras), Yra muito mokestis? Paprastai mes skelbiame minimali vertė, siekiant išvengti muitinės mokesčių. Tačiau dėl įvairių politikos sričių skirtingų šalių, gali būti, kad muitinės, mokesčių, kurie turėtų būti sumokėti pirkėjas. Taigi galite palikti pranešimą kai užsakymo pateikimo apie tai, kiek vertės norėtumėte paskelbti. Mokėjimas ·Mokėjimas paprastai patvirtinama per 24 valandas Kapt.lt, ·sąlyginio Deponavimo pageidautina mokėjimo būdą ,Mes taip pat priimame Kredito Kortelės,Western Union,QIWI Pristatymas ·Paprastai,mes išsiųsti savo daiktą per 1-5 dienas . Visi daiktai bus atidžiai tikrinamas prieš vežimą. Ir ten bus šiek tiek vėluojama, kai Kinų švenčių dienomis. Dėkojame Už Jūsų Supratimą! ·Visos prekes yra gerai supakuota su standartinio paketo,Visi sklypai išsiuntė su Sekimo Numerį, Garantinis ·Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktų ar paslaugų, ·Prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. ·Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimo Atsiliepimus ·Jūsų pasitenkinimas yra mūsų galutinis tikslas. ·Jei esate nepatenkinti mūsų produktai ir tarnauti.Prašome palikite mums Teigiamą 5 žvaigždučių atsiliepimų,Ačiū. · Susisiekite su mumis prieš palikdami Neigiamą arba neutralų atsiliepimą,mes stengiamės, kad išspręsti visas problemas ir keisti savo trūkumus.

Įspėjimas nedėkite į burną vaikams
Medžiaga Plastikiniai
3C Sertifikatas
Brūkšninis kodas No
Lytis Unisex
Amžius > 3 metų
sertifikavimo 3C
Tipas Blokai
Prekės Pavadinimas Laimingas Maty
Plastiko Tipas PE
Pažymėjimo Numeris 2016012203867728
Plastiko Bloko Forma kulka
Įrenginio Tipas Pakuotė
Pakuotės Svoris 0.33kg (0.73lb.)
Pakuotės Dydis 18cm x 25cm x 18cm (7.09in x 9.84in x 7.09in)

Panašūs produktai