2017 Naujas Tik Pilvo Medvilnės Šokių Sijonas Wuchieal Prekės Vaikams Mergaičių Kostiumai Viršuje Liemenėlė+sijonas Tinka Naudingumo 107

€111.27

-12%

€126.45

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kostiumas liemenėlė, šokių liemenėlė viršų, pilvo šokio liemenėlė viršų, Pigus kostiumas liemenėlė, Aukštos Kokybės šokių liemenėlė viršų, Kinija pilvo šokio liemenėlė viršų Tiekėjų.

Wuchieal prekės Pilvo šokio kostiumai šokio spektaklis dėvėti

Šią nuorodą įtraukti liemenėlė+sijonas su apatinės kelnės

Silk, labai patogus ir kvėpuojantis

Dydis S M L

S sijonas 70cm krūtinė 56cm liemuo 56cm

M sijonas 78cm krūtinė 62cm liemuo 62cm

L sijonas 86cm krūtinės 68cm liemuo 68cm

Prašome leisti 1-3cm skiriasi dėl vadovo matavimo,ačiū atkreipkite dėmesį, 1cm=0.39 colių Jei jūs nežinote apie dydį ,pls pasiūlyti ūgis ,svoris ,bei krūtinės ,liemens ,mes rekomenduojame jums mieli naujas, su aukštos kokybės ,madingas ir unikalus dizainas . Naujas dizainas gražus , Lengva nešioti ir lengva nešiotis ir laikyti. Profesinės šokių kostiumas bus, kad visiems negali padėti, šokiai. Ji suteikia jausmas, švelnumas ir lengvumas labai geras pardavimo būtina turėti kolekcija šokių mylėtojas ir lengva nešiotis ir skalbimo!

Mes visada siekiame teikti klientams aukštos kokybės produktus už konkurencingą kainą ir stengiasi pasiūlyti aukščiausio lygio paslaugas, ir mes tikimės, kad jums galėtų mėgautis pirkinių laikas

Prašome Rūšies žinoti

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje !

Pastaba:(pagrindai e perskaityti prieš tvarka)

Apie laivybos

Nemokamas pristatymas,Mes pasirinkti skirtingų transporto rūšių, priklausomai nuo šalies (dabartinis režimas transporto DHL,Singapūras paketinių,Nyderlandai paketinių,Rusija sklypas,Kinija Paštu) paprastai atvyksta per 20 dienų.Laivybos laikas per Švenčių (Kalėdų,Kinų naujieji Metai ir pan.) galėtų būti ilgiau nei įprastu laiku.Prašome pridėti dar 5-10 dienų vėlavimo.

Apie Prekybos

Labas,ačiū už jūsų užklausą,jei norite pirkti didelio kiekio,prašome siųsti laišką į mus,mes suteikiame jums geriausią kainos, ačiū!

Apie paslaugą

Mes kreipiame dėmesį į kiekvieną įvertinti, todėl, jei esate nepatenkinti mūsų produktai ar paslaugos,susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo,mes išspręsti šią problemą kaip įmanoma greičiau.mes esame įsipareigoję savo 100% klientų pasitenkinimo.Mes atgal mūsų įsipareigojimų su puikų aptarnavimą,100% visiškai pinigų grąžinimo ir klientų pasitenkinimo garantija.

Pasiūlymą Su Pasitikėjimu!

Mūsų Gamykloje

Šokių Tipas Pilvo Šokiai
Spalva Klasifikacija Balta, Juoda
Prekės Pavadinimas Wuchieal
Audiniai Kita
Modelio Numeris RT107
taikoma objektai Vaikai
Lytis Merginos
Medžiaga Medvilnės
Dydis S, M, L
Straipsnio numeris RT107
Pakuotės Dydis 30cm x 30cm x 5cm (11.81in x 11.81in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai