ZP Amatų Fabrikas www.ywgy.cn Pigūs ir Geros Kokybės 10Yards/daug Dažytos Balta Višta Kaklo kailį ant nugaros šunys Plunksnų Apdaila

€25.53

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: plunksnų apdaila, Kailį Ant Nugaros Šunys Plunksnos, vištų kaklo, Pigūs plunksnų apdaila, Aukštos Kokybės kailį ant nugaros šunys plunksnos, Kinijoje višta kaklo Tiekėjų.

ZP Amatų Fabrikas www.ywgy.cn Pigus ir Geras Quality10Yards/daug Dažytos Balta Višta Kaklo kailį ant nugaros šunys Plunksnų Apdaila

Straipsniai čia pateikiamos višta kailį ant nugaros šunys plunksnos. Šių gražių plunksnų yra amatų prekės populiariai naudojami millinery, skrybėlės, kaukės, apdaila, puošti, auskarai ir plaukai įrašus.

Šių palaidų plunksnų yra skirtas žmonėms, kurie turi poreikį, siekiant užtikrinti nuoseklumą, formos, spalvos ir kokybės. Mūsų plunksnos imtis rūšiavimas, apdorodami ir stresą iš plunksnų kokybės už jūsų specialius renginius.

Naudojimas: Tai "pasidaryk pats" vestuvių amatai, plunksnų priedai, skristi susiejimas, ir plaukai, plunksnos.

Kodėl mes?

Yiwu ZP Amatų Gamykla yra numeris vienas gamintojas ir didmeninė tiekėjas plunksnų Kinijos pramonė. Mes siūlome stručių plunksnos,fazanų plunksnos,povo plunksnų turkija plunksnos, gaidžio uodegos plunksnų,žąsų plunksnų,ančių plunksnos,gvinėja, plunksnos,plunksnų boa,plunksnos, vėrinius,ir plunksnos, apdailos ir kitų plunksnų amatai:plunksnos, vinjetė,plunksnos kaukė,plunksnų ir sparnų, plunksnos, gėlių,plunksnų ir plaukų pratęsimo ir įvairių plunksnų serijos produktai.

Modelis Dažyti
Medžiaga vištų plunksnų
Trademanager ID cn1000610506
Produkto pavadinimas Vištų Kaklo Kailį Ant Nugaros Šunys Plunksnų Apdaila
Įmonės Pavadinimas ZP Crafcts Fabrikas
Modelio Numeris Balta
Parduotuvės svetainėje www.aliexpress.com/store/200193
Įmonės svetainė www.ywgy.cn
spalva Balta
Kilmės vieta Zhejiang, Kinija (Žemyninė)
Pakuotės Dydis 35cm x 30cm x 25cm (13.78in x 11.81in x 9.84in)
Įrenginio Tipas daug (10 Metrų (siuntos)
Pakuotės Svoris 0.35kg (0.77lb.)

Panašūs produktai