Derliaus 43mm Akinių Rėmelius Retro Apvalūs Akiniai, Aišku, Visą Ratlankio Akiniai

€9.57

-20%

€11.97

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: aišku, akiniai, apvalūs akiniai, aišku, apvalūs stiklai, Pigūs akiniai aišku, Aukštos Kokybės apvalūs akiniai, aišku, Kinijos turas akinius Tiekėjų.

Fit4You_u Optikos Parduotuvė

Lęšių Plotis: 43mm

Objektyvo Vertikalūs: 43mm

Tiltas: 18mm

Šventyklos: 135mm

Juoda

Aišku

Leopardas

SUSISIEKITE SU MUMIS:

JEI TURITE KLAUSIMŲ, PLS SUSISIEKTI SU MUMIS BET, KURIO METU.

MES PASISTENGSIME ATSAKYTI Į JŪSŲ KLAUSIMĄ PER 12 DARBO VALANDŲ.

Siuntimo Informaciją

Nemokamą Ir Greitas Pristatymas! Prekės bus išsiųstos per 24 valandas po apmokėjimo patvirtinimo. Siekiant užtikrinti jūsų prekė atvyksta į jūsų puikios būklės, kiekvieno užsakymo atsargiai ir švelniai ranka supakuoti į sunkiųjų pakavimo dėžutė.

Mes laivas visame pasaulyje! Tarptautinės laivybos mokestis yra skaičiuojamas nuo prekės svorio ir vietą. Sujungti laivybos nuolaida taikoma kiekvieną papildomą prekės per tą patį vežimą. Pristatymas paprastai trunka maždaug 15-18 darbo dienų daugelyje šalių. Prašome susisiekti su mumis sujungti laivybos nuolaida po kasos, jei jums įsigyti įvairių prekių iš mūsų parduotuvės.

Papildoma Informacija

100% Pasitenkinimo Garantija: Mes norime, kad jūsų apsipirkimas internete patirtis yra malonus. Jei jums nėra malonu su jūsų pirkti dėl bet kokios priežasties, tiesiog išsiųsti jį atgal į mus per 14 dienų nuo gavimo dienos grąžinti visą arba mainų. Prašome susisiekti su mumis ir gauti grąžos leidimo numeris (originalus laivybos mokestis yra negrąžinamas).

Apie Mus:

Mes jau parduoti apie Alibaba nuo 2013 m. Mes specializuojamės į akinius produktų, pavyzdžiui, Vintage akiniai, Nerd akiniai, Akiniai nuo saulės ir Akiniai ATVEJAIS. Mūsų tikslas yra suteikti konkurencingą kainą, aukštą produktų kokybę, greitą pristatymą ir puikų klientų aptarnavimą mūsų klientams.

Nedvejodami siųskite mums elektroninį laišką į bet kokį klausimą ar problemą. Mes pasistengsime atsakyti jums kuo galime.

Prekės Pavadinimas BETSION
Rėmas Medžiaga Acetatas
Modelio Tipas Gyvūnų
Elemento Tipas Akiniai Priedai
Modelio Numeris 108
Akiniai Priedai Kadrų
Lytis Unisex
Pakuotės Dydis 30cm x 30cm x 20cm (11.81in x 11.81in x 7.87in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.08kg (0.18lb.)

Panašūs produktai