Atnaujinta Xiaomi AQara Smart Lango Durų Jutiklis ZigBee Bevielio Ryšio Multi-purpose Dirbti Su "Android", " IOS APP

€18.03

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: darbas, darbas, Pigūs darbą, Aukštos Kokybės darbo, darbo.

Atnaujinta Xiaomi AQara Smart Lango Durų Jutiklis ZigBee Bevielio Ryšio Multi-purpose Dirbti Su "Android "" IOS " programų Aprašymas Xiaomi Aqara smart windows durų jutiklis gali aptikti atidaryti ir uždaryti duris ir langus ir nusiųsti pranešimą į savo telefoną per APP. Gebėjimas derinti kitų Xiaomi išmaniųjų prietaisų, tokių kaip vartai, nuotolinis valdymas, smart lemputė, oro filtras ir kt. šis jutiklis gali padėti jums sukurti protingo namo. Windows durų jutiklis susideda iš jutiklis tema ir magnetas. Jį aptikti atidaryti ir uždaryti duris ir langus stebėjimų netoli ir atskyrimas jutiklis tema ir magnetas.

Pagrindinės Savybės:

• Originalus Xiaomi Aqara smart durų ir langų jutiklis kasdien saugumo

• ZigBee bevielio ryšio

• Inicijuoti ir signalas: jis bus lengvas ir žiedas, kai kas nors atidaro duris, šviesos, automatiškai bus įjungti, kai kas nors stumti duris

• Toli nuo namų režimas: Jei kažkas įsibrovė į varpas skambės ir IP kamera ( neįtraukta ) imsis video

• Sumanieji jutikliai: atidaryti langą, leisti šviežią orą į kambarį

• Mažo dydžio, lengva įdiegti

• Maks. aptikimo atstumas: 22mm

• Darbinė temperatūra: -10 - 50 Laipsnių.C

• Darbinis drėgnumas: 0 - 95pct RH

• Built-in 1pc CR1632 cell baterijos

• Prašome parsisiųsti APP "Mi Namų" Apple Store "arba" Google Play

Prašome Atkreipti Dėmesį:

Šis punktas turi sutapti xiaomi daugiafunkcinis vartai, naudoti. Produkto Nuotraukos Užsakymo Procesas

Pirkti 1 pastaba. gavęs sklypą 7 dienas, galime sutikti, kad sugrįžti atgal ir grąžinti pinigus už kokybės problema ;Daugiau nei 7 dienas, mes tiekiame garantija, remonto arba pakeitimo; 2. gavę siuntinį, siekiant apsaugoti savo interesus, prašome įsitikinkite, kad šaudyti vaizdo atidarant siuntinį, todėl, jei elementas yra pamestas arba pakuotės išvaizda yra pažeista, pirkėjas gali pateikti įrodymų dėl laiko.Jei negalite suteikti atidarymo sklypo vaizdo , mes negalime prisiimti jokios atsakomybės už jį; 3. apie išorinės pakuotės, mes garantuojame produktų yra 100% originalus , bet gamintojas turi teisę jį keisti ,todėl išvaizda ir pakuotės dizainas gali keistis be išankstinio perspėjimo, tuo pačiu metu, mes taip pat negali prisiimti jokios atsakomybės; 4. jei jums vieta užsakymą, rodo, kad jūs sutinkate su aukščiau išdėstytomis sąlygomis ir terminais. Pagalbos Centras:

Kokios Patarimai: 1. Spalvotas Ekranas ir šviesos šaudyti turės įtakos spalva produktų nuotraukos yra nuoroda tik, pagal mūsų turimus produktus 2. Paviršius Subraižyti Visus Xiaomi produktai turi būti patikrintas prieš išsiųsti , paviršių subraižyti yra normalu 3. Svoris remiantis express " kompanija ir mūsų svorį, todėl iki išsiuntė 4. Išvaizda Produktų nuotraukos yra nuoroda tik, pagal mūsų turimus produktus 5. Pakuotės Skaldytų Ilgai tarptautinės laivybos bus sugadinti ir sunaikinti paketą , jei rasiu ten yra išpakavimas ženklai, prašome ženklas . Išorinis Paketas, geros būklės, tačiau produkto mažmeninės prekybos paslaugų paketą, išspaudimo deformacijos, tačiau neturi įtakos produkto naudojimui, yra normalu. 6. Paketas, Mes garantuojame produktų yra 100% originalus , bet gamintojas turi teisę jį keisti ,todėl išvaizda ir pakuotės dizainas gali keistis be išankstinio perspėjimo, tuo pačiu metu, mes taip pat negali prisiimti jokios atsakomybės 7. Leidimas Mes Xiaomi europos sąjungos oficialusis įgaliotasis pardavėjas, Visi mūsų produktai yra originalūs , gali būti tikrinami dėl Xiaomi oficiali svetainė 8. Įrengimas Pirkėjams reikia turėti "PASIDARYK pats" gebėjimas, pvz., įdiegti operacinę sistemą, kurią norite išvengti diegimo problemas . 9. Rusijos Pirkėjas rusijos politikos , prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę . 10. Muitinės Mokesčius, Siekiant išvengti didelių mokesčių , visi mūsų produktai bus paskelbti vertė bus mažesnė nei USD10 11. Laivybos Būdas Numatytasis logistikos Kapt.lt Standartinis Pristatymas ,prašome patikrinti :activities.Kapt.lt/Kapt.lt_shipping.php 13. Apdorojimo Laikas Tris dienas, atostogas atidėti automatiškai 14. Dėl laiku 60 dienų Ilgai vidaus laivybos turi įtakos daug netikėtų dalykų , jei produktai neturi atvyksta į 60days , prašome leiskite mums žinoti, išplėsti apsaugos laikas arba grąžinti už Klientų Dėmesį:

Modelio Numeris WCCGQ11LM
gyro Taip
Savybės Nuotolinio Valdymo Pultas,Mirksi
Baterija CR1632
prisijungti zigbee
Reikia Vartai Taip
maksimalus greitis Xiaomi Lango Durų Jutiklis
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Prekės Pavadinimas xiaomi
Valdymo Kanalai 2 kanalai
Masto 1
Pakuotės Svoris 0.05kg (0.11lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 15cm x 13cm x 7cm (5.91in x 5.12in x 2.76in)

Panašūs produktai