10 vnt./daug 160*60*26.5 mm elektroninių projekto rankinės plastikinės PCB talpyklos "PASIDARYK pats" Būsto valdymo dėžutė jungiklio lizdą sankryžos atveju

€25.78

-21%

€33.05

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: byla atveju, daug daug, daug 10, Pigūs atveju byla, Aukštos Kokybės daug daug, Kinija daug 10 Tiekėjai.

Pastaba: turime dvi spalvas, šios talpyklos,Juoda ir balta.Prašome palikite messaeg mums spalvų ir atitinkamas kiekis norite. Jei nėra pranešimų ,mes atsiųsime atsitiktinai .

produkto aprašymas:

1, Itmes : ABS plastiko gaubtai

2, spalva : Juodas ir baltas

3, dydis : 160x60x26.5 mm

4, Medžiaga : ABS plastikas

5, Svoris : 110 g

produkto charakteristikos : 1 , produktą su nepriklausomų pakuotės, dėžės ir dėžutės . 2 , su "shell" varžtas , nagų sienos ir nagų sienos varžtas , su apdaila tablečių ( varžtai vieta poliravimo ) . 3 , suderinimas su varžtu patogu ( klientas ) 4 visos mažos pakuotės maišelis, pakavimo . 5 , produktai, medžiagos, plastiko žaliava, 6 , pagal jūsų poreikį apdirbimo angos atskirai . pagrindinis naudojimas : Desk-top talpyklos turi differnt pavadinimus, nes regioninių skirtumų ir uasge skirtumas. Pramonės valdymo dėžutė, priemonė atveju, elektroniniai produktai, apvalkalas yra daugiausia naudojamas. Nešiojamų prietaisų dėžutė yra daugiausia naudojami šie vidaus ir lauko srityse:e lectrical, ryšių, priešgaisrinės saugos įrenginių, plieno lydymo, elektronika, elektros energijos, geležinkelio, statybos vietose, minos, oro uostai, viešbučiai, didelės gamyklos, pavojų aplinkai, įrenginius ir pan. Paslaugų ir gamybos etapus: 1.Besivystančių pelėsis ir jo apdirbimo 2.Modifikavimas produktas ir jo apdirbimo 3.Medžiaga ir spalva produktai gali būti pakeistos taip, kaip reikia. 4.Papildomos išlaidos yra pridėtinės pakeitimo ir apdirbimo, priklausomai nuo pelėsių. 5.Profesinės mašinos skylių korpuse.

Balansuoti OEM Pačių gamykloje pagaminti pagal Užsakymą
Darbinė Temperatūra 40C iki 120C
Prekės Pavadinimas barelį
Modelio Numeris BMC70022
Prašymas Elektroninė & Priemonė Gaubtai
Funkcija Vandeniui atsparus dulkėms antikorozinės
Kilmės vieta Guangdong, Kinija(žemyninė)
Prekės pavadinimas plastikiniai elektronika projekto atšakų dėžutė
spalva Juoda ir Balta
sertifikavimo RoHS, ISO9001
Medžiaga Abs aplinkos Plastiko
Pakuotės Dydis 18cm x 20cm x 20cm (7.09in x 7.87in x 7.87in)
Pakuotės Svoris 1.2kg (2.65lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai