Aukštos kokybės laidinio spindulių detektorių, triple sijų 50m, 100m,150m, 200m, 250 m

€47.09

-5%

€49.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: detektorius įrenginiai, šviesos jutiklis, šviesos laivas, Pigus detektorius įrenginiai, Aukštos Kokybės šviesos jutiklis, Kinija pluošto laivo Tiekėjų.

Aukštos kokybės laidinio spindulių detektorių, triple sijų 50m, 100m,150m, 200m, 250 m laivybos išlaidos, išvardytos sistema yra tik nuoroda, ir jei tikrai nori pirkti prekę, prašome susisiekti su pardavėju pirma patikrinti galima nuolaida laivybos prieš mokėti šia tvarka. Ačiū.

Detektoriaus Laikiklis yra ne inclued.

Mes tik parduoti kokybišką produktą.

Pastabos: galime pristatyti prekes į visas pasaulio šalis, prašome tiesiog susisiekite su pardavėju, jei Kapt.lt sistema nepalaiko siųsti prekių į savo tautos jo yra, nes sistema numatytasis nustatymas yra tik funkcija.

Pristatymo express, jeigu pirkėjas, pasirinkęs EMS, pardavėjas įsipareigoja išsiųsti prekes su EMS, DHL ar UPS ar FEDEX arba TNT ar ARAMEX pagal situaciją. Už bet kokius specialius reikalavimus, prašome palikti pastabos pardavėjui.

Ypatybės: Linijiniai IR šviesos detektorius su skaitmeniniu dažnių konversijai Mout siųstuvas ir imtuvas, statyti tvora, jūs negalite matyti, Kai šviesos yra užblokuotas, signalo trigeris; Signalo išvestis NC/NO neprivaloma, suderinama su kitų prekių ženklų apsaugos nuo įsilaužimo signalizacijos sistemų, tokių kaip "HONEYWELL", DSC,GE ir " BOSCH; Atsparus lietaus, rūko, sniego ir šalčio; Built-in automatiškai reguliuojamas stiprios šviesos filtravimo sistema (iki 50.000 LUX); Geri nuo tiesioginių saulės spindulių, visiškai nuo liuminescencinės ir automobilių šviesos; AGC grandinės, detektorių bus automatiškai padidinti jautrumą, kai susiduria atšiaurioje aplinkoje; Lengva derinti su regėjimo LED indikatorius; PC inžinerijos plastiko medžiagos; Profesinė atsparus vandeniui dizainas su gumine sandarinimo detale aplink; IP laipsnis: IP65; Priimti mikroprocesorinis valdymas(CPU), nekilnojamojo skaitmeninės grandinės; Horizontalus / vertikalus optinis kampą galima lengvai reguliuoti

Techniniai duomenys ir unikalių savybių:

* skaitmeninis indikatorius, rodantis, kad signalo intensyvumas

* kanalo jungiklį, siekiant užtikrinti, kad nebus netoliese signalas inteference; darbo į kitą dažnį;

SS-ABE50 SS-ABE100 SS-ABE150 SS-ABE200 SS-ABE250

Norėdami gauti prekes per trumpą laiką, prašome citata laivybos kaina DHL, UPS ar Fedex iš pardavėjo.

Visada kviečiame atsiųsti mums laišką internete ar elektroniniu paštu, jei turite kokių nors klausimų.

Apsaugos laipsnis IP65
aptikimo atstumas patalpoje 150meters
Naudojimas langas
aptikimo atstumas lauke 50meters
interrruption laikas 50ms, 100ms, 300ms, 700ms
Prekės Pavadinimas chisung
šviesos vnt trys infraraudonųjų spindulių pluoštai
Signalo išėjimas sausi kontaktai
Įtampa DV12-24V, AC11V iki 18V
Energijos Suvartojimas 90ma
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 5cm (7.87in x 7.87in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 2.5kg (5.51lb.)
Įrenginio Tipas Pora

Panašūs produktai