Jingdezhen Keraminiai indeliai migang auksinis bijūnas gėlės, keramikos, emalio uždarąja jar saugojimo talpa 50 kg pakrauta

€186.71

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: jingdezhen keramika, Bakas, Pigūs jingdezhen keramika, Aukštos Kokybės bakas.

Kilmės vieta:Jiangxi Provincija

Stilius:Kinų stiliaus

Modeliavimas:Kita

Pakuotė:Medinis langas

Spausdintos LOGO:Ne

Ar patento šaltiniai:Nr.

Ar importuojamų:Nr.

Dydis:50 kg pakrauta

[Vardas, pavardė]: emaliuota keramikos migang

[Kilmės]: Jiangxi Jingdezhen

[Medžiaga]: aukštos kokybės kaolinas

[Klasės]: autentiškas produktas. Parduotuvė reputacija garantija, be jokių off glazūra, krekingo, spalva, iškraipymo ir kitų defektų

Dydis: Didelis; 57cm didžiausias skersmuo; 35cm skersmens; 24cm

(Gali būti šiek tiek klaidų specifikacijos prašome vyrauja natūra)

[Straipsnių sąrašas apima]; 50 svarų sumontuoti keraminiai migang a

Šis produktas yra aukštos temperatūros keramikos žalios spalvos, be švino, kadmio-nemokamai, ne radiacija.

1, keramikos produktai turi savo specifika, puikus, jei esate reiklus, prašome atidžiai šūvio, yra! (Galų gale, tai keramika-tai molio, tai neišvengiama, bus kai kurių labai mažas skaičius, mažas poras, arba šiek tiek juodų dėmių, bet nebūtinai),

2, prekių, kurių imtasi rūšies, bet skirtingų spalvų, gali atsirasti asmens ekrano spalvų parametrus ir t. t., tikros spalvos, kad gautų natūra, viršenybę;

3, jei pažeistas: pvz., " courier dėl to, kaip situacija atrodo sugadintas. Prašome pasirašyti "per 24 valandas", suteikti mums visas pažeistas nuotraukas, už jūsų nemokamai pakeisti per 24 valandas!

Iškilmingai pareiškiu:

1. MŪSŲ visos vazos, amatų ir dovanų dėžutes, be pagrindo (jei nenurodyta kitaip), parduotuvėje gali pirkti!

2, rankų darbo gaminių, ekranas, forma, dydis, spalva, subtilus skirtumai egzistuoja, tai yra normalus reiškinys, turi unikalių rankdarbių!

3, skaldytų parduotuvė už transportą atsakingas siųsti jums pakeitimas nemokamai, nereikia atmesti! Jei turite klausimų, nedelsdami susisiekite su mumis!

Spalva:

Nes niekas negali išvengti problema chromatines aberacijas, jei spalva yra labai reiklus žmogus, prašome atidžiai! Mūsų produktas 100% realus šaudymo. Visos prekės yra išsamiai dydžio, medžiagos ir prekės aprašymas paaiškina.

Transporto ir laivybos:

1, keramikos transportavimo sunkumų, pakavimo sąnaudos yra didesnės, nei drabužių ir kitų prekių, todėl jo krovininio ir drabužių ir kitų daiktų, negalima lyginti. Krovinių vežimo išlaidas, kurjerių įmonės faktiškai pagamintas Mokama , Kelis elementus paštu kartu, siekiant sutaupyti siuntimo išlaidas.

2, silpnos pakavimo nei laiko reikia, kad būtų užtikrintas saugus transporto savo produktus, restoranas nežada mokėjimo, pristatymo diena, paprastai ne vėliau pristatomi per 24-72 valandas po apmokėjimo, jei ypatingų aplinkybių uždelsimas, bus nedelsiant su jumis susisiekti. Riba, nebus priimami ir bet kokios formos, kad pasiektų dalys.

3, express bendrovė nepriklausomų pirkėjų ir pardavėjų ir trečiasis asmuo, kurio elgesys yra ne pardavėjas yra valdomas. Mes darome viską, kas įmanoma pasiekti laiku, laiku paragino stebėjimo ir koreguojama, atsižvelgiant į klientų atsiliepimus, bet negaliu garantuoti konkretaus atvykimo laiko per dieną, arba asmenį, kurjerių paslaugos kokybės. Dėkojame už jūsų supratimą ir paramą.

Apie sugadintą:

Mūsų įsipareigojimas transporto nulio, sugadintas, ir visada kliento teisių ir interesų, tarnauti didžiausias atlygis, Kai transporto atsitiktinės žalos, arba, jei turite kokių nepasitenkinimą klausimas dėl produkto, prašome nedvejodami kreipkitės restoranas pirmą kartą, Mes padarysime viską, kad užtikrinti, kad jūsų interesus ir nuoširdus išspręsti jūsų problemą. Pavyzdžiui: express būdu pažeistas situacija atrodo. Prašome pasirašyti "per 24 valandas" mums sugadintas nuotraukos, 2 dienas laisvas pakeitimas! (Dovana), jei ji pažeista ne išsiimti)

Apie trūkumą:

Nuo keramikos amatai yra visi gamybos procesai Rankų darbo, ten bus keletas trūkumų . Tačiau, buvimas su trūkumais, kad parduodami produktai yra taikomas tema linija keramikos (trijų ir ne daugiau nei vienas mm juodos dėmės angelių tarptautinių priimti. Tai yra vienas svarbus skirtumas tarp dirbtinių ir mechanizmai, keramikos, ji yra pažymėti. (Prabanga, išskyrus atvejus, amatų, tokių kaip produktas, yra dar kyla abejonių, kreiptis į klientų atsiliepimus)

Jei yra neišspręstų klausimų, mes principas teisingas ir pagrįstas, ir koordinuoti ir spręsti savo draugystę!

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 2.52kg (5.56lb.)
Pakuotės Dydis 37cm x 26cm x 13cm (14.57in x 10.24in x 5.12in)

Panašūs produktai