Komercinės Automatinė Kukulis Mašina Samosa mašina Pavasarį Ritininis mašina gali padaryti Chaosą/Wonton

€1 635.75

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: samosa mašina, kukulis mašina, spring roll mašina, Pigūs samosa mašina, Aukštos Kokybės kukulis mašina, China spring roll mašina Tiekėjai.

Produkto Aprašymas turėsime atostogas nuo 10 21, Vas.

Visus užsakymus atostogų bus pristatyti po 23, Vas.

Pastaba: šios staklės: pelėsiai, kurių skersmuo 100 * plotis 56. Koldūnai 7 cm ilgio, 3.3 cm pločio ir sveria vos 18 g.

Ši mašina taip pat gali tai padaryti kukulis,samosa,woton,jeigu reikia įvairių pelėsių, prašome susisiekti su mumis, ačiū!

Jei esate klientų iš rusijos,mes atsiųsime jūsų mašina rusijos žalia linija,tai trunka apie 15-18 dienomis, į jūsų duris,bet ir nemokamas pristatymas.

Jei jūs neprieštaraujate,prašome užsakymą.

jei turite omenyje,kad jūs galite susisiekti su mumis prieš užsakymą.

Mes atsiųsime jūsų mašina, DHL, "FedEx", UPS,TNT ir t.t.

Komercinės automatinė kukulis, samosa mašina įžanga:

80 tipo kukulis mašina naudoja klizma Geležinkelių - sumažinti principo, siekiant, kad koldūnai. Mašina yra lengva valdyti. tešlos storis, pripildymo suma gali būti koreguojama. Mašina pagrindinės dalys yra pagamintos iš nerūdijančio plieno ir apkalos gydymo, sveikatos ir patvarus. Dalį užpildyti iš dalies pusėje su greito atlaisvinimo mechanizmas, patogus valymo mašina.

80 kukulis mašinos rūšis, pagerinti darbo efektyvumą, ji gali pack įvairių koldūnai. Kukuliai: mėsa apskritai gali padaryti, išskyrus mėsos kepalas. Grynas vegetaras įdaru maisto dalelės gali ne pakuotės, gali būti iškirpti su stabdžių patiekalas mašinos gali daryti patiekalų. Jei nedidelis kiekis pildymo gali būti tikslinga, kad pridėti šiek tiek aliejaus ar miltų. Kukulis ant odos: makaronai gali padaryti, tyra ir Tangmian ryžių miltai, nėra gerai daryti (jei reikia plius miltų, kad galima padaryti), kepimo gali būti padaryta, tegul mašina labiau tinka pabarstyti šiek tiek sausų miltų, stabdžių koldūnai stick. Formavimo dalis: G didelių platus pasirinkimas pelėsių, mažas svoris, ir pasirinkti siaurą pelėsių. Normalus pelėsiai, kurių skersmuo 100 * plotis 56,. Koldūnai 7 cm ilgio, 3.3 cm pločio ir sveria vos 18 g

Komercinės automatinė kukulis, samosa mašinos savybės:

1.Skaičių sumažino mašina ir asmens kontaktinių duomenų , pašalina saugumo riziką, mažinti darbo intensyvumą .

2.Visos dalys liečiasi su maistu, yra pagaminti iš maisto produktų standartas, nerūdijančio plieno,tvirtos.

3.Lengva valdyti, ilgas tarnavimo laikas ir pan.

4. Didelis gamybos greitis ir efektyvumas, didelis derlius.

Komercinės automatinė kukulis, samosa mašina vaizdas:

Garantija ir Grąžinimo: Mes garantuojame elementą, mes išparduota yra 100% geros kokybės ir būklės. Kiekvienas daiktas bus atliekama atsargiai, prieš pristatymas dėmesį. Tačiau kartais dėl neleistinų per laivybos, kai kurios dalys gali prarasti, kompiuteris veiks netinkamai. Šiuo atveju,mes bus būti kantrūs pasakyti, kaip jį pataisyti, ir jei bet kurių dalių, gauti sugedusi, mes pasiūlysime 90 dienų nemokamai dalių pakeitimas. Mes leisti grįžti atgal kas pardavė elementus per 7 dienas. Pirkėjams bus reikalinga atsakinga už laivybos mokesčius ir kitus mokesčius. Pristatymas metodas: Gerbiamieji, mes pasirinkti tinkamą express "kompanija jums,pavyzdžiui, UPS,DHL, TNT ir "Fedex". Mašina bus atvyko per 7 dienas normaliomis sąlygomis. Apmokėjimo būdas: Q:Kaip aš galiu mokėti už mano pirkti? A:Mes priimame šiuos mokėjimo būdus: Kreditinė kortelė, WebMoney, TT, Western union, Paypal, Qiwi piniginės Q:ar Yra koks nors sekimo numerį mano prekę? A:Taip, mes laivas kas, kad su savo Sekimo numerį, ir jūs galite patikrinti siuntos būklę svetainėje Atsiliepimų: Esame priklausomi nuo klientų pasitenkinimą,kad pavyks, todėl jūs teigiamų atsiliepimų iš 5 ŽVAIGŽDUČIŲ yra labai svarbu mums, jei jūs patenkinti mūsų daiktų, skirkite keletą minučių ir palikti mums savo teigiamų atsiliepimų, Jei jūs aptikote jokių problemų naudojant mūsų prekei, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant bet kokį neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį. Mes jums išspręsti visas problemas už jus. Grįžęs atgal klientams mes galime pasiūlyti puikių nuolaidų ir gana dovana dėkojame už jūsų paramą.

Galia 4800pcs/h
Funkcija kukulis mašina
Priedai kukulis mašina
Įtampa (V) 220v
Prekės Pavadinimas SHIPULE
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Pakuotė mediniai atveju
Modelio Numeris JZ-80
sertifikavimo COC
Gebėjimai Dirbti Dubenį (Taurė) 4800pcs/h
Galia (W) 1500W
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 110.0kg (242.51lb.)
Pakuotės Dydis 81cm x 58cm x 87cm (31.89in x 22.83in x 34.25in)

Panašūs produktai