Vaikas Mergina Šydas Su Laivapriekio Dviejų sluoksnių Pieštuku Krašto Vaikai, Plaukų Aksesuarai, Vestuvių Gėlių Mergaitė Vualiai BV-058

€8.87

-5%

€9.34

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: merginos šydas, šydas, merginos, šydas gėlių mergaitė, Pigūs merginos šydas, Aukštos Kokybės šydas, merginos, Kinija šydas gėlių mergaitė Tiekėjų.

Gerbiami Pirkėjui:

1. Vestuvių šydas, turi 2 sluoksnius . ilgis šio vaikus šydas yra 60-80 cm .

2. Mes turime tai balta ,dramblio kaulo ir rausvos spalvos, kaip ir nuotraukos . kai jūs jį užsisakyti , prašome patikrinti nekilnojamojo nuotraukos nuoroda .

3 . Laivybos laikas iš Kinijos paštu yra 25-60 dienų , jei esate skubiai , prašome pasirinkti, greitas pristatymas, pavyzdžiui, DHL. Vaikas Mergina Šydas Su Laivapriekio Multi-layer Pieštuku Krašto Vaikai, Plaukų Aksesuarai, Vestuvių Gėlių Mergaitė Vualiai BV-058

Kinija paštu oro paštas : 25-60 dienų . Laikas yra neaiški , kai kuriose šalyse galima gauti per 30 dienų , bet kai kurie bus užtrukti ilgiau .

jei jūs negalite gauti per 60 dienų , prašome susisiekti su mumis artimiausiu metu.

Jei jums reikia produkto, skubiai , prašome pasirinkti, EMS , DHL , laivybos laikas DHL yra 3-12 dienų . Ji tik trunka apie 3 dienas JAV,CA,Meksika. Kai kurių nuotolinio šalyse , tai užtruks apie 10 dienų , jums reikia laiko, kad padaryti muitinės patikrinimą.

Visa, MASTERCARD, BANKTRANSFER,BOLETO ir kt.

Priimti Grįžti bet kokybės klausimus ,galite gauti visą kompensaciją po to, kai mes gauti prekes .

Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei yra kokių nors klausimų, kai gausite prekes.

1.Jei produktai turi kokybės problemų ,prašome susisiekti su mumis, kai ją gausite per 2 dienas . prašome grąžinti atgal per 7 dienas , kai mes jį gauti ,tada grąžinti jums pinigus.

2.Ne kokybės problema grįžkite , klientai turėtų būti atsakingas už siųsti ir grįžti krovinių .prašome don ' t pakenkti elementus , išlaikyti jį geros būklės ir nepjaukite etiketė .

Jei jus tenkina mūsų daiktų ir paslaugų , prašome suteikti mums visas 5 žvaigždutes atsiliepimų .

Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti mums neigiamų atsiliepimų , mes išspręsti jūsų problemą artimiausiu metu .

Medžiaga Poliesteris
Skaros Kraštas Stilius Pieštuku Krašto
spalva Balta, Rožinė
Tipas Alkūnės Ilgis Šydas
Vualiai Sluoksniai Dviejų Sluoksnių
Prekės Pavadinimas Sunzeus
Departamentas Pavadinimas Vaikai
Modelio Numeris BV-058
Elemento Ilgio 75cm
Elemento Tipas Nuotakos Vualiai
Lytis Moteris
Technics Paprastas Dažyti
Pakuotės Dydis 5cm x 5cm x 10cm (1.97in x 1.97in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai