K&F Sąvoka Pro Objektyvo tvirtinimo Adapteris, skirtas Minolta MD, MC Objektyvo už Canon EOS Adapteris Dėmesio Begalybės

€28.17

-23%

€37.02

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: objektyvo tvirtinimo adapteris, f mount adapteris, tvirtinimo adapteris, Pigūs objektyvo apsodo adapteriu, Aukštos Kokybės f mount adapteris, Kinija mount adapteris Tiekėjų.

Aprašymas Šis adapteris žiedas leidžia naudoti Minolta MD, MC objektyvo į Canon už EOS fotoaparato korpusas kaip už Canon EOS DSLR 7D 550D 600D 1100D DC163 tam Tikrų prime lens tiesiog negali būti keičiama, todėl galite sutaupyti išlaidas, pirkti nauji objektyvai su šio adapterio žiedą. Nėra elektros kontaktų adapterio žiedą. Ekspozicijos ir fokusavimo turi būti reguliuojamas rankiniu būdu; Automatinio fokusavimo (AF) yra neprieinama. Ne fokusavimas į begalybę, Makro fotografavimo tik. Tikslūs dizaino ir aukštos technologijos.Pagaminti iš žalvario ir aliuminio (ne plastikas); Lygaus paviršiaus pastangų tvirtinimo; Anoduoto aliuminio konstrukcijos.Įdiegti, pašalinti ir objektyvas veikia sklandžiai. Dėmesio infinity rankiniu būdu.Įdiegti, pašalinti ir objektyvas veikia sklandžiai. Specifikacija Medžiaga: Metalas, Spalva: Juoda Svoris: 110g Pakuotė: 1 X Objektyvo tvirtinimo Adapteris Tinka: Objektyvas: Minolta MD mount objektyvas Kamera: Canon už EOS SLR / DSLR fotoaparatas Pastaba: Naudojant šį adapterį, dauguma funkcijų, tokių kaip automatinis diafragmos, auto fokusavimas, ar kitų funkcijų neveiks šiuo atveju "stop-žemyn režimas, turi būti naudojamas, kai matavimas nuo objektyvo neturi galimybės turėti savo diafragmos kontroliuoja fotoaparato korpuso. Jūs galite šaudyti su rankiniu režimu arba diafragmos prioriteto režimą, Jei jūsų kamera nurodė "objektyvas nebus tinkamai įdiegtas", prašome pakeisti vaizdo kameros nustatymų meniu. Paprastai vadinamas "atleiskite užrakto objektyvas yra įdiegta ne", jūs galite pakeisti nustatymus, kad leistų. Konkrečiai kreiptis į fotoaparato instrukciją.

Suderinamos Prekės "CANON", "Sony", " Minolta
Modelio Numeris MD-už EOS
Prekės Pavadinimas K&F KONCEPCIJA
Pakuotės Svoris 0.12kg (0.26lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 21cm x 16cm x 5cm (8.27in x 6.30in x 1.97in)

Panašūs produktai