SG08-C Vandeniui Sniego Pirštinės Slidžių Snieglenčių Pirštinės vaikams pirštinės, vaikiškos slidinėjimo Pirštinės vaikams Nemokamas Pristatymas

€7.63

-12%

€8.70

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: slidinėjimo pirštinės, slidinėjimo pirštinės, sniego pirštinės, Pigūs slidinėjimo pirštinės, Aukštos Kokybės slidinėjimo pirštinės, Kinija sniego pirštinės Tiekėjų.

SG08-C Vandeniui Sniego Pirštinės Slidžių Snieglenčių Pirštinės vaikams pirštinės, vaikiškos Pirštinės vaikams

1.Spalvų pasirinkimo: pagal nuotrauką.

2. Dydis: XXS,XS,S ir M

3. Medžiaga: taslan+ šilta medvilnė

100% atsparus vandeniui įterpti apsaugo rankas nuo drėgmės ir vėjo-šalčio, o specialiai apdorotas, išorinis audinys atstumia sniego ir lietaus. Neperšlampama, Vėjo, Kvėpuojanti - Šios pirštinės yra skirtos atkreipti prakaitą nuo odos. Liniuotas su thinsulate šių neperšlampamas pirštines bus pateikti galutiniam komfortą ir apsaugą net ir šalčiausias oras.jis vandeniui atsparus kvėpuojantis audinys, stiprus, patvarus, greitai džiūstantys Drėgmės, stiprus anti-ašara. dvigubas reguliuojamas riešo prietaisas, lengva nešioti ir naudoti; kairės ir dešinės kabliukai prisijungti, paprasta naudoti ir nešiotis;

KIEKIS PAKUOTĖJE:

1 poras X Pirštinės

spalvų pasirinkimas:

Produkto detalę:

Pastaba: Jei turite kitų kitu mano parduotuvėje, prašome spausti šias nuotraukas ją rasti. Ačiū

Q:Kiek tai kainuos, kad laivas į savo šalį?

A: Labai Mažą kainą Tik kaip Reklama. Kai Kur bus pristatymas per Hongkong Post Oro Paštu arba Kinija paštu, oro paštu ,Labiausiai reikia 10-40(ar daugiau) dienų, priklauso nuo jūsų šalies.

B:Jei norite daugiau ar greitas pristatymas, prašome pasirinkti ir kitas transporto priemones arba susisiekite su mumis.Ačiū.

C:Jei turite gauti elementus .PLS Užbaigti užsakymą.

Q:ar Yra koks nors sekimo Numerį mano prekę?

A: Taip, mes laivas kas, kad su savo Sekimo Numerį, ir jūs galite peržiūrėti siunta staus atitinkamoje interneto svetainėje.

Q:aš esu perpardavinėtojas,norėčiau pirkti daug vienetų, savo daiktą, kokia didmeninė kaina?

A: Labas,ačiū už jūsų užklausą, jei norite pirkti didelio kiekio, prašome siųsti laišką į mus, mes suteikiame jums geriausią kainos, ačiū!

A:mes suteikiame 3 mėnesių garantija.

B:pirkėjas yra atsakingi už grąžinti mokesčių garantija elementus.jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių,galite siųsti jį atgal į mus,mes atsiųsime yo nauja gavus brokuotą prekę.

C:befor grįžta elementus,įsitikinkite, kad jums gauti mūsų grąžinimo adresas,ir rašyti "dovana" dėl pristatymo lapą,prašome naudoti regulare pašto paslaugos ir siųsti sekimo numerį.

D:mes neprisiimame užsakymą rizikos,jeigu ji lengvai sukelti bet cuse vartotojo poblem savo šalyje,mes rekomenduojame jums pasirinkti kitą pristatymo būdus ,kaip kinija paštu, oro paštu,jei turite kitų reikia , prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu .

Prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų, jei jūs manote, kad mūsų produktų ir paslaugų yra gerai, mūsų sistema padarys tą patį jums automatiškai.

B:Jei turite kokių nors problemų, kurių produktai ir mūsų paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis iš karto. Mes išspręsti problemą per trumpiausią laiką.

Modelio Numeris SG08-C
Kilmės vieta Zhejiang, Kinija (Žemyninė)
Medžiaga ThinsulateTM
Prekės Pavadinimas MARSNOW
Dydis XS, S, M, XXS
Pakuotės Svoris 0.25kg (0.55lb.)
Įrenginio Tipas Pora
Pakuotės Dydis 17cm x 15cm x 10cm (6.69in x 5.91in x 3.94in)

Panašūs produktai