Z-LIŪTAS A30 Deimantų Skirstymą Varantys 8 Vnt/Set Pelninga Granito Krašto Šlifavimo Mašinos Profiliavimo Countertops

€584.52

-8%

€642.32

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: profilio ratus, diamond profilio rato, krašto šlifavimo staklės, Pigūs profilio ratus, Aukštos Kokybės deimantų profilio rato, Kinija krašto šlifavimo mašinos Tiekėjų.

Z-LIŪTAS A30 Deimantų Skirstymą Varantys 8 Vnt/Set Pelninga Granito Krašto Šlifavimo Mašinos Profiliavimo Countertops

Xiamen ZL Diamond Technology Co., Ltd. yra profesionalus diamond įrankių gamintojas. Mūsų pagrindiniai produktai yra deimantiniai pjovimo geležtėmis, šlifavimo ratas, poliravimo šluostės, core grąžtai, deimantiniai lyninio pjovimo staklės ir kt. Mūsų gaminiai yra naudojami pjovimo, šlifavimo, poliravimo, gręžimo, akmens, keramikos, stiklo ir betono.

Mūsų produktai yra parduodami Europoje, Šiaurės ir Pietų Amerikos, pietryčių Azijoje, Artimuosiuose Rytuose ir kt. Nuo jos sukūrimo, mūsų bendrovės pagrindinis dėmesys skiriamas inovacijų produktų.

Iki šiol, mes turime 12 išradimo patentą, 15 naudingojo modelio patentą, 17 išvaizdą patentų, ir 2 patentai pagal patentinės kooperacijos sutartį.

Bendrovė prilips įmonė dvasia " Kokybės, Efektyvumo, Inovacijų ir Vientisumą ". Su mūsų gilių techninių išteklių, griežtus ISO kokybės valdymo sistemą, ir kvalifikuotų darbuotojų, mes teikiame geriausias paslaugas ir sukurti papildomą vertę mūsų klientams. Mes maloniai kviečiame klientų namuose, ir užsienyje prisijungti prie mūsų ir bendradarbiauti su mumis, geresnio gyvenimo ir ateities kartu.

Prekės Pavadinimas Z-LIŪTAS
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Plytelių klijavimas
Modelio Numeris ZL-PWA30
Tipas Šlifavimo Blokas
Dydis A30
Pakuotės Dydis 30cm x 30cm x 20cm (11.81in x 11.81in x 7.87in)
Pakuotės Svoris 4.9kg (10.80lb.)
Įrenginio Tipas daug (8 vnt/lot)

Panašūs produktai