Crystal Undinė Vakaro Suknelės 2017 Juoda Undinė Promenadzie Suknelė Seksualus Backless Apynasrio Vestido De Festa Dviejų Dalių, Chalatas De Soiree

€165.23

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: chalatas de soiree, undinė vakarinę suknelę, vakarinę suknelę, Pigūs chalatas de soiree, Aukštos Kokybės undinė vakarinę suknelę, Kinija vakarinę suknelę Tiekėjų.

Crystal Undinė Vakaro Suknelės 2017 Juoda Undinė Promenadzie Suknelė Seksualus Backless Apynasrio Vestido De Festa Dviejų Dalių, Chalatas De Soiree

Proga: Prom, Oficialų Vakarą, Kt.

Rankovės Ilgis: Rankovių

Silhouete:Mermaid

Talėja: Gamtinės

Audinio tipas: Jersey

Built-in Bra: Taip

Suknelė Ilgis: Grindų Ilgis

Rankovės Stilius: Reguliarus

Apdaila:Duobute

Jei turite užsakymą,prašome pasirinkti bet kokio standartinio dydžio užsakant, tada parašyti matavimo duomenis į lauką pastaba: 1) Pilna Krūtinė = 2) Juosmens = 3) Klubų = 4) Ilgis nuo peties iki peties = 5) Ilgio peties iki grindų = (nuo peties iki grindų su jūsų batų) 6) Armseye(armhole)= 7) Aukštis= (iš viršaus galvos ant grindų su savo avalynė) Dėl Pritaikyti Suknelė, mums reikia papildomų 15-50 jav DOLERIŲ, iki įvairių stilių ir dydžių.Pls susisiekti su mumis pirmą kartą.Ačiū.

Kadangi kompiuterių ekranai turi chromatinę aberaciją, ypač tarp CRT ekranas ir LCD ekranas

mes negalime garantuoti, kad spalva mūsų produktai bus lygiai tas pats su nuotraukų, kai pamačiau.

tikimės, kad jūs esate laimingas su savo pirkti, bet jei turite prekės grąžinimo prašome sekti grįžta gairės toliau, skaityti ir savo grąžinimo politiką Grįžti Gaires. 1. Dėl bet kokios priežasties sukėlė grįžti, pirkėjai turėtų susisiekti su mumis per 3 dienas, el. paštu ir grąžinti ją per 5-10 dienų, kai gavo sklypą. Prašome pranešti mums telefonu ar pranešimas apie Kapt.lt, jei jums bus grąžinti suknelė. 2. Prekės (- ių) turi būti grąžintas į pradinę būklę. Jei yra kokių nors požymių, dėvėti, sunkiųjų kvepalų ar kvapas prekės bus išsiųstas atgal į jus. Visos suknelės turi būti grąžinamas toje naujas, niekada dėvėti būklės su visos originalios etiketės pridedamas. 3. Custom-made suknelė ir Pakeista suknelė negali būti grąžinami ar grąžinami, dėl kokių nors priežasčių. 4. Už nemokamas pristatymas elementus, grąžinami, mes mokestis, laivybos išlaidų už paketą, mes išsiųsti jums. Bet suknelės vežamos atgal į mus, prašome pažymėti suknelės kaip dovana ir deklaruoti paketo mažiau nei 10 JAV dolerių. Be to, Pls laivas oro paštu ar AVS pristatymas. Dėl bet kokios priežasties sukėlė užsakymą mokesčių, pirkėjai yra atsakinga už visas mokesčių.

Vaizdo Tipas Realios Nuotraukos
Stilius Elegantiškas, Oficialus
Iškirpte Apynasrio
Prekės Pavadinimas erosebridal
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Rankovės Stilius Nuo Peties
Traukinys Valymo Traukinio
Audinio Tipas Džersis
Sezonas pavasario,vasaros,rudens,žiemos
Modelio Numeris WYE090
Kilmės vieta Jiangsu, Kinija (Žemyninė)
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Mados Elementas Backless
Medžiaga Poliesteris
Tikrasis Vaizdai Taip
Talėja Natūralus
Built-in Liemenėlė Taip
Apdaila Duobute
US Dydis 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16
spalva Nuotraukoje Spalva, Tinkinti Spalvų
Siluetas Trimitas / Mermaid
Proga Prom Partija,Oficialiai Vakare,Judesio Ateina
Elemento Tipas Vakarinės Suknelės
Pakuotės Dydis 10cm x 20cm x 15cm (3.94in x 7.87in x 5.91in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 1.5kg (3.31lb.)

Panašūs produktai