Egipto medvilnės patalynės komplektas 1600 TC Šveicarija King size 2.1 m balto smėlio spalvų 17 vienetų įmontuojami lakštai nustatyti tinkinti

€414.72

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: medvilnės patalynės komplektas, lape nustatyti, karaliaus dydis, Pigūs medvilnės patalynės komplektas, Aukštos Kokybės lakštinio rinkinys, Kinija king size Tiekėjų.

Medžiaga: 100% Egipto Medvilnės 1600 TC patalynės komplektas,

Spalva: balta, juoda balta, šviesiai žalia, šviesiai violetinė, tamsiai mėlyna, kaqi pilkos spalvos, vyno raudonos spalvų kairės dabar, kviečiame susisiekti su manimi prieš jus, kad, įsitikinkite, kad spalva yra availble, galite pasirinkti skirtingų spalvų šiam 17 vienetų rinkinį, taip pat, kartais kai kurių spalvų išparduoti, linkiu jums galėtų suprasti, ačiū : )

Tai gali atrodo šiek tiek kitoks realus, nes kitą kompiuterį ir skirtingus fotografavimo kampas bus atrodo kitaip, taip pat, linkiu jums galėtų tai suprasti, ačiū : )

Lapas: Default lapas yra įmontuojami lakštai tipo,

P illowcases : Numatytoji pagalvių užvalkalai yra Amerikos tipo kaip voką.

Mes gali prisiūti plokščią lapą ir plačiais kraštais tipo užvalkalai, Kai jūsų užsakymo pasakykite mums, lapuose, ir kurie pagalvių užvalkalai jums, kaip geriau, ar kitų pusių, mes nutylėjimą bus išsiųsti įrengtas lapą ir voką, užvalkalai, kaip paveikslėlyje. ir mes galėtų cutomisize bet kokio dydžio, kaip jūsų noras, prašome tiesiog jauskitės laisvai susisiekti su mumis, ačiū!

Dydis ( King size ): kostiumas 2.1 metrų lova su plokščias lapas

Sumontuoti lakštinio: 210 x 210 x 30 cm x 2

Antklode padengti; 240 x 225 cm x 3

Pagalvių užvalkalai: 50 x 90 cm x 12

Kaina yra $ 676 už 17 vienetų rinkinys.

Jei siūti 1 vnt įrengtas lapas:

Sumontuoti lakštinio: 210 x 200 x 30 cm x 1

Antklode spalva; 240 x 225 cm x 1

Pagalvių užvalkalai: 50 x 90 cm x 2

Kaina yra $234 per 4 vienetų rinkinys

Svoris 16-18 kg aplink.

Galime pritaikyti bet kokio dydžio kaip jūsų norą....... prašome nedvejodami susisiekite su manimi įsitikinkite, apie spalvų yra, becase jį parduoti greitai, realiu, linkiu jums galėtų suprasti, ačiū!

balta spalva:

Dramblio kaulo balta:

Kaqi Pilkos spalvos:

Smėlio spalvos

Vidurio pilka juostelė

Pilka violetinė juostelė

Šviesiai žalia juostele

Giliai pilka juostelė

Mėlyna juostele

Kavos spalvos

Balta juostelė, 1 cm

Apie TC ( Thread Count ) iš Medvilnės Audinio Siūlų skaičius, iš audinio yra pagrindinis vienetas medvilnės Audinys, daugiau aukštų skaičius siūlų, tada daugiau gerai ir atidžiai austi, daugiau minkštas, daugiau kietos. Skaičių Siūlai skaičiuoti audinio reiškia, skaičius rodo, kiek metmenų ir ataudų audinio suskirstyti į kiekvieną kvadratinį colį, aukštojo TC skaičių, tada didesnis tankis medvilnės audinio, reiškia geresnę kokybę.

Laivybos ir krovinių:

Mes stengiamės, kad provied geros kokybės, natūralūs, netoksiški produktų, Mūsų paskirtį yra: "Mes esame įsipareigoję teikti aplinkos apsaugos, sveikatos, aukštos kokybės gaminiai!" mes būtume dėkingi, labai daug, jei galite pateikti mums 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų. mes nesame laukiami žmonės, kurie niekada jaučiasi patenkinti, už tai, ką mes padarėme, jei turite kokių nors klausimų, kviečiame suteikia mums galimybę išspręsti, jei jums duoti neigiamų atsiliepimų tuomet negali būti keičiamos, ačiū!!! Čia vėl aš vertinu, kad dauguma draugų yra taip paremti mus, mūsų parduotuvėje negali augti be vaikinai, dar kartą ačiū mano mieli draugai, telaimina jus dievas visada:)

Pristatymo Kaina: Nes kitą pristatymo išlaidas tarp skirtingų šalių, todėl aš, o daryti realius pruduct kaina neįeina siuntimo išlaidų, nei nemokamas pristatymas, tada moka tik, kiek kainuotų daugiau mugė. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresą ir pašto kodą yra teisinga. Jums bus pastebėta su sekimo numerį, kai siunta buvo padaryta.

Šiltas priminti; Atkreipkite dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį. Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus. Jei esate iš Vokietijos pasakykite mums savo EORI kodas( Ekonominių operacijų vykdytojų Registravimo ir Identifikavimo ) jei pasirinkote TNT, jei esate iš Brizel pasakykite mums savo CPF numerį, jei pasirinkote UPS, Kitaip prekės nebus šalinimas , arba jie būtų ne laivas, Ačiū už jūsų supratimą.

Grąžinimo politika Jūsų pasitenkinimas ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. Mes norėtume padaryti, kad jums, taip pat ir suteikti jums daugiau nuolaida kitą, kad forsure. Apie pritaikyti produktai ir cutted audinio neleidžiama būti grąžinti arba pakeisti, tikiuosi, jūs suprantate. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, prieš jums palikti neigiamų atsiliepimų (under3 žvaigždės), Mes darome viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams. Ačiū!

Skaičius Audinys 1600 sriegis skaičius
reitingas kokybė
Stilius Europa
Medžiaga 100% Egytian medvilnės satino gręžimo
Spalvos Atsparumas (Grynas) Nacionaliniai Standartai
Lovos Dydis Karalius 2.1 m
Modelio Numeris Twin, Karalienė, Karalius, Super King
Audinio Tankis 173 * 118
Savybės pralaidžios orui, Ekologiškas, patogus
Audinio Skaičius 1600 sriegis skaičius
Dydis King 17 pcs set
Taikymo Dydis 2.1 m
Naudoti Namai, Viešbutis, Vestuvių, Ligoninės, Slaugos, Kiti
Įdaru Nėra
Spalva rinkinys balta, šviesiai smėlinė, ežero žalia, tamsiai žalia, jūros mėlyna kaqi pilka
Tipas Lapas, Užvalkalas & Antklode Padengti Rinkiniai
Pardavimo vienetas 17 vienetų už vieną rinkinį
Modelis Paprastas Dažyti
Modelio Tipas Kietas
Svoris 16-18 kg
Kiekis 17 vienetų
Prekės Pavadinimas RosySL
Technics Duoklė Šilko
siūlų skaičius 1600 TC
Pakuotės Dydis 40cm x 42cm x 32cm (15.75in x 16.54in x 12.60in)
Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Svoris 18.0kg (39.68lb.)

Panašūs produktai