Naujas Moterims Saulės Akiniai Įrašą Vyrų Poliarizuota Apversti Aukštyn Akiniai Nuo Saulės Klipą Trumparegystė Akinius Feminino Akiniai Masculino Oculos De Sol A902

€6.73

-74%

€26.42

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: saulės akiniai įrašą, akiniai nuo saulės įrašą, akiniai nuo saulės klipą, Pigūs saulės akiniai įrašą, Aukštos Kokybės akiniai nuo saulės įrašą, Kinijos akiniai nuo saulės įrašą Tiekėjams.

Apie Šį Vieną, Akiniai nuo saulės: Pakavimo Sąrašas: 1 Akiniai nuo saulės Cilp + 1 Poliarizuota bandymo kortelė + 1Clean medžiaga Dėl skirtingų gamybos partijų ir neišvengiamas skirtumas monitoriaus,spalvos Rodomos nuotraukos gali neatitikti 100%, kad tų daiktų. Garantija ir Garantijos: 1.Jei esate nepatenkintas prekės, kai jūs jį gauti. Susisiekite su mumis ir grąžinti ją per 7 dienas pakeitimo arba savo pinigus atgal. Jei jums grąžinti prekes,turite mokėti grąžinimas prekių. 2.Jei gavote brokuotą prekes,tada siuntimas naują, kaip pakeisti kitas jūsų užsakymą. 3.Jei yra kokių nors problemų,prašome susisiekti su mumis pirmą,mes bus darbo asp. Iš anksto dėkojame už jūsų laiką. 4.Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu nemokamas pristatymas. Verta paminėti, yra tai, kad mes negalime kontroliuoti,pašto tarnyba, kai kuriose šalyse,įkrovimo ciklas yra per ilgas,jūs turite būti kantrūs . Jei pristatymo data netrukus pasibaigs,jums nereikia gauti jūsų užsakymą, prašome susisiekti su mumis pratęsti, pristatymo data. Jeigu tu negali priimti,nereikia pirkti.Ačiū!

Modelio Numeris A902
Stilius akiniai
Akiniai Tipas Akiniai nuo saulės
Rėmas Medžiaga Lydinys
Prekės Pavadinimas Aoron
Lęšių Optinės Požymis Poliarizuoti,UV400
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Lęšių Medžiaga BLSK
Lęšio Aukštis 42mm
Lytis Vyrai
Lęšio Plotis 60mm
Elemento Tipas akiniai
Pakuotės Svoris 0.25kg (0.55lb.)
Pakuotės Dydis 10cm x 15cm x 10cm (3.94in x 5.91in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai