40sets/aikštelė, nemokamas pristatymas nosies inhaliatoriai su spalvomis, nosies inhaliatorių tuščią už kvepalai su aukštos kokybės medvilnės dagtis

€14.81

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kvepalai, kvepalai daug, nosies inhaliatorių tuščias, Pigūs kvepalai, Aukštos Kokybės kvepalai daug, Kinija nosies inhaliatorių tuščią Tiekėjų.

40sets/daug 2016 Aštuonių Spalvų Nosies Inhaliatoriumi, Tuščias, Spalvinga Nosies Inhaliatorių Lazdos su Aukštos Kokybės Medvilnės Dagtis

a.100 nustato baltą tuščią nosies inhaliatoriumi su 100vnt geriausios kokybės medvilnės dagtis. b. nemokamas pristatymas kaina, kurią Kinija Paštu su 14-28 dienomis, į jūsų duris.

c. Sterilizuotas. gerai pakuotės.

1. Specifikacija: 1). Produkto pavadinimas: tuščia nosies inhaliatoriumi, 2). Pagrindinės funkcijos: užtikrina greitą palengvėjimą, sausai, uždegimas, nosies dėl peršalimo, alergijos, šienligė, ir kitų nosies dirginimą 3). Dydis tuščių nosies inhaliatoriumi: 17mm(D)x66mm(H) Dydžio medvilnės dagtis: 8mmx51mm 4).Svoris: 6g/Set 5).Vienas komplektas : keturių dalių.(inhaliatoriumi,konteinerių, sandarinimo dangtelis, medvilnės wick.) 6).Spalva: balta,juoda,raudona,geltona,mėlyna,žalia,violetinė. 7).Kilmės vieta: Kinija, Kinija (Žemyninė) 8).Pakuotė: prekės, supakuotos į poli ir standartinio popieriaus, kartono dėžutėje. 9).Laikymas: laikyti sausoje 2.Pagrindinis Įžanga 1)Struktūra. Kiekvieną garų inhaliatorių stick yra 4 dalių( nuotraukos)

2) Skirtingų kokybės dagčiai.

Atsižvelgiant į įvairių klientų poreikius skirtingos kokybės ir kainos, dabar 3 rūšių viko gali būti teikiama skirtingų poreikių.

1.Bendros kokybės medvilnės dagtis

2.Vidutines kokybės medvilnės dagtis

3.Aukštos kokybės medvilnės dagtis( su neaustinių audinių vyniojimas)

3) Pranašumą. padeda kvėpuoti laisvai. b.Padeda nuo persišaldymo ligos požymius,. Užtikrina greitą palengvėjimą, sausai, uždegimas, nosies dėl peršalimo, alergijos, šienligė, ir kitų nosies dirginimą. Inhaliatorius yra labai efektyvus kvėpavimo problemų, tokių, kaip peršalimas, gripas, sinusų problemos, alergijos, LOPL pavadinimą tik keletas. Iš tikrųjų, naudojant inhaliatorių, giliai į plaučių klausimai yra veiksmingesnis, kad naudojant difuzoriaus c. Lengva nešiotis ir aišku, dėl pašaukimo. Vienas būdas, kuriuo eteriniai aliejai yra naudojamas įkvepiant pro nosies ertmę. Aromaterapija inhaliatoriai yra labai galinga priemonė savo medicinos maišą gudrybės. Jie yra lengva padaryti ir dar paprasčiau naudoti! d. veiksmingas mažiausiai 3 mėnesius po pirmo naudojimo.

e. "Pasidaryk pats" savo naudai. 3. Pakuotės: prekės yra supakuotos į geros kokybės popieriaus dėžutė su putų. 4.CE Sertifikatas

5.Laivybos būdas ir Įvertinti Atvykimo Laikas

Pastaba: 1). Pirkėjų sumoketi visi muitai, mokesčiai ir rinkliavos, taikomos atitinkamų savo šalies vyriausybė. 2). Pristatymas skirtis: Nes svoriai skiriasi, jūsų laivybos kursas keli elementai gali būti mažiau nei tai, ką rodo. , Siekiant padėti jums sutaupyti pinigų pristatymas, prašome elektroniniu paštu mums prieš jums mokėti.taigi, mes galime patikrinti ir patikslinti laivybos kaina. 6.Klientų aptarnavimas Čia jūs nusipelno geriausių aftersale paslaugos, kai pasirinksite mus, Mes dėl paslaugų su jums su malonumu 1.Čia nemokamų pavyzdžių galėtų būti siunčiama jums. 2.Jei jūs imtis, kad mes norime siųsti jums mėginio kitų produktų. 3.Jei nori kitų produktų, mes galime prekių už jus. Po pardavimo paslaugos:

Ačiū už jūsų laiką parduotuvė produktų mūsų parduotuvėje. jei jums patinka mūsų parduotuvėje, prašome įtraukti mūsų parduotuvės prie parduotuvės sąrašus. jei turite klausimų, Maloniai prašome rašyti mums ar palikti pranešimą. Ačiū ir linkiu jums linkėjimai.

Prekės Pavadinimas IMIROOTREE
Dydis 17*66mm
Modelio Numeris MNNI01/02/03/04/05/06/07
Elemento Tipas Daugkartiniai Buteliai
Pakuotės Svoris 0.4kg (0.88lb.)
Įrenginio Tipas daug (40 Rinkiniai/lot)
Pakuotės Dydis 20cm x 18cm x 10cm (7.87in x 7.09in x 3.94in)

Panašūs produktai