DHL 220V komercinės melnyčia medicina pulverizer javų grūdų malimo mašina plieno pupelių, kviečių, ryžių, sezamų malūnėlis

€908.75

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: grūdų malimo kviečių malūnėlis, ryžių šlifavimo staklės, miltų malimo mašina, Pigūs grūdų malimo kviečių malūnėlis, Aukštos Kokybės ryžių šlifavimo staklės, Kinija miltų malimo mašina Tiekėjai.

Mes turime atostogų iš 10 21, Vas.

Visus užsakymus atostogų bus pristatyti po 23, Vas.

Sunkiųjų dutycommercial melnyčia medicina pulverizer javų grūdų malimo

mašina plieno pupelių, kviečių, ryžių, sezamų malūnėlis

Produkto Specifikacija

Įtampa: 220V 50Hz

Galia: 1100W

Variklio Greitis: 1400rpm

Talpa: 15-40kg/h

Matmenys: 47*22*34cm

Svoris: 27kg

Pakuotė: Uždaras medienos atveju

Produkto Išsamiai Nuotraukos

Garantija ir Grąžinimo: Mes garantuojame elementą, mes išparduota yra 100% geros kokybės ir būklės. Kiekvienas daiktas bus atliekama atsargiai, prieš pristatymas dėmesį. Tačiau kartais dėl neleistinų per laivybos, kai kurios dalys gali prarasti, kompiuteris veiks netinkamai. Šiuo atveju,mes bus būti kantrūs pasakyti, kaip jį pataisyti, ir jei bet kurių dalių, gauti sugedusi, mes pasiūlysime 90 dienų nemokamai dalių pakeitimas. Mes leisti grįžti atgal kas pardavė elementus per 7 dienas. Pirkėjams bus reikalinga atsakinga už laivybos mokesčius ir kitus mokesčius. Pristatymas metodas: Gerbiamieji, mes pasirinkti tinkamą express "kompanija jums,pavyzdžiui, UPS,DHL, TNT ir "Fedex". Mašina bus atvyko per 7 dienas normaliomis sąlygomis. Apmokėjimo būdas: Q:Kaip aš galiu mokėti už mano pirkti? A:Mes priimame šiuos mokėjimo būdus: Kreditinė kortelė, WebMoney, TT, Western union, Paypal, Qiwi piniginės Q:ar Yra koks nors sekimo numerį mano prekę? A:Taip, mes laivas kas, kad su savo Sekimo numerį, ir jūs galite patikrinti siuntos būklę svetainėje Atsiliepimų: Esame priklausomi nuo klientų pasitenkinimą,kad pavyks, todėl jūs teigiamų atsiliepimų iš 5 ŽVAIGŽDUČIŲ yra labai svarbu mums, jei jūs patenkinti mūsų daiktų, skirkite keletą minučių ir palikti mums savo teigiamų atsiliepimų, Jei jūs aptikote jokių problemų naudojant mūsų prekei, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant bet kokį neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį. Mes jums išspręsti visas problemas už jus. Grįžęs atgal klientams mes galime pasiūlyti puikių nuolaidų ir gana dovana dėkojame už jūsų paramą.

Prekės Pavadinimas SHIPULE
Medžiaga 304 Nerūdijančio Plieno
Įtampa 220v
Priedai Kapojimo / Maišymo Peilis
Gebėjimai Dirbti Dubenį (Taurė) 14-15kg/h
sertifikavimo QS
express DHL, "FedEx", UPS
Įtampa (V) 220v
Galia (W) 1100
Funkcija Šlifavimo
Modelio Numeris MF-08
Pakuotė eksporto paketą.
veikia elektros mašinos
Garantija 1 metai
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 40.0kg (88.18lb.)
Pakuotės Dydis 65cm x 30cm x 45cm (25.59in x 11.81in x 17.72in)

Panašūs produktai