MONNET CAUTHY Moterų Krepšiai Office Ponios Trumpas Laisvalaikio Mados Pečių Maišą vientisa Spalva Tamsiai Mėlyna Juodos Rudos, Rausvos Hobos Entire

€16.99

-57%

€39.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: moteris maišo, mados pečių krepšiai, Pečių Krepšiai, Pigūs moterų krepšys, Aukštos Kokybės mados pečių krepšiai, Kinijos Tiekėjų pečių krepšiai.

[1] Laivybos informacijos Nuoroda

Jei sklypas svoris yra 2 kg, mes naudosime Registruotu oro paštu. Pagrindinės Vežimo Būdas įtraukti ePacket, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, Kapt.lt Standartinis Pristatymas, ir kt. pristatymo ciklo šių oro bendrovė įregistruota paketai paprastai yra tarp 7 ir 15 darbo dienų . ir visą transportavimo procesą gali sekti logistikos informacija. Jei pakuotėje yra sunkesnis kaip 2 kg, mes naudosime DHL, EMS, "FedEx" ir TNT ir t.t.. Jų pristatymo ciklas paprastai yra nuo 3 iki 7 darbo dienų. Šie duomenys remiasi statistika, iš praeities sandoriai, Ji yra lanksti duomenų. Jis neapima force majeure aplinkybių. pvz.: Muitų politikos pakeitimus, streikų, ar vietos pašto neefektyvaus darbo ir t.t.., Jei esate skubiai reikia produkto, prašome pasirinkti greitas būdas pristatymo.Laivybos mokestis yra remiantis oficialia kaina pateikta logistikos įmonė. Mūsų gamykla yra Guangzhou, Kinija. Jei turite agentas Kinijoje, taip pat galime siųsti prekes jūsų Kinijos agentūra adresas. Prašome užpildyti spręsti, kaip išsamiai, kaip galite, išsamesnė daugiau geriau, taip pat ir pavardė gavėjas, namo numeris, gatvės adresą, telefono numerį, e-mail, ir tt., Nes ji yra palanki kurjerių bendrovių geriau pristatymo paketas sėkmingai.

[2] Apie Mus

Mielas drauge, Ačiū jums, kad pasirinkote mūsų produktai tarp dešimtys tūkstančių produktų, ir padėkoti jums už jūsų pasitikėjimą. Mes reguliariai, turi tam tikrų jėgų gamintojai, Užsiimti savo prekės ženklo produktus. Įsipareigojusi projektavimas ir gamyba maišeliai. Praktiškumas, už Prieinamą kainą, Mados yra mūsų tikslas. Dabar,mes atkreipti paramos iš Kapt.lt parodyti jums, kad produktai. Mes tikimės gauti jūsų paramą, taip pat. Taigi, kad mes galime teikti geresnes paslaugas jums. Kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su manimi. 24h Online Ačiū.

[3] Klausimus, kurie jums gali rūpi. Klausimas: Kaip galiu stebėti savo paketą? Atsakymas: Visa informacija gali būti paieškoma Internete. Paprastai per 3 8 darbo dienas po prekių pristatymo, laivybos bendrovė atnaujins logistikos informacija. Jei siuntinį, atvykus į paskirties, logistikos informaciją teikia paskirties express " kompanija. Jei negalite užklausą, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Mes padėsime jums susisiekti su kurjerių įmonės patikrinti. Klausimas: Ar priimti deklaraciją? Atsakymas: Visus produktus, jei problema yra produkto kokybė pati, tada mes prisiimame atsakomybę 100% grąžinimo. Tuo tarpu, mes garantuojame 100% kokybės kontrolės ir stebėsenos iki pristatymo. Kiekvieno gaminio bus fotografuojami iki išsiuntimo, kaip įrašų. Klausimas: Produktų nuotraukos yra tikrasis produktas atrodo? Atsakymas: Visos nuotraukos darytos mūsų profesionalių fotografų, Tai yra realus gaminio išvaizdą. Be to, yra vaizdo įrašai iš realių produktų, kurių ėmėsi mūsų vadybininkas. jei jums reikia daugiau informacijos, prašome nedvejodami susisiekite su manimi. Mes tikimės, kad jums patiks mūsų pastangas, ir tada mums 5 žvaigždučių įvertinimą . mes esame labai dėkingi už jūsų paramą ir meilę, iki pristatymo, mes įdėti savo užsakymą, jis bus pristatytas su paketu ^o^ [4] Kaip mus rasti? Paieškos raktiniai žodžiai, "MONNET CAUTHY" pagrindiniame puslapyje Kapt.lt, radę mus, spustelėkite Sekti, kurioje bus lengviau jums eiti tiesiai į mūsų parduotuvę apsipirkti, tuo pačiu metu jūs taip pat galite mėgautis ventiliatorius išskirtinę kainą.

Rankenų/Dirželiai Vieną
Pamušalas Poliesteris
Apdaila Nėra
Rūšių maišelius Peties & Crossbody Krepšiai
Lytis Moteris
Modelio Numeris 173131
Rankinės Tipas Pečių Krepšiai
Uždaryti Tipas Užtrauktukas
Elemento Tipas Rankinės
Išorinis Dumblo Kišenėje
Proga Universalus
Interjeras Vidaus Reikalų Skyriuje,Mobilųjį Telefoną Kišenėje,Interjero Užtrauktukas Kišenėje,Interjero Lizdas Kišenėje
Kietumas Minkštas
Pagrindinė Medžiaga PU
Prekės Pavadinimas MONNET CAUTHY
Formos Hobos
Stilius Mados
Modelio Tipas Kietas
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.75kg (1.65lb.)
Pakuotės Dydis 36cm x 10cm x 25cm (14.17in x 3.94in x 9.84in)

Panašūs produktai