Free shopping odos priežiūrai, grynų augalinių eterinių aliejų, Miros eterinis aliejus Turkijos importo Raukšlių, Stangrinanti Balinimas

€13.29

-35%

€20.46

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: miros eterinis aliejus, eteriniai aliejai, eteriniai aliejai importuotojai, Pigūs miros eterinis aliejus, Aukštos Kokybės eteriniai aliejai, Kinija eteriniai aliejai, importuotojams, Tiekėjams.

Produkto Pavadinimas: miros aliejus

Pavadinimas anglų kalba: Smilkalai

Botaninis Pavadinimas: Boswellia thurifera

Gavybos Šaltinis: Žievė

Ekstrahavimo Metodas: Distiliavimas

Kilmės Šalis: Turkija

Kontūro

Jo eterinis aliejus distiliuojamas iš žievės iškirpti geltona derva, kilę iš Artimųjų Rytų, Libanas ir Iranas, nes neseniai chaotišką medžių, šaltinių tapo reti, labai brangūs, smilkalai, kurios vertė šiuo metu, be miškinis kvapas, bet dar šiek tiek vaisių tonų, aukštis, pavyzdžiui, alyvuogių aliejaus spalva yra šviesiai geltona.

[Stebuklinga formulė]

1 smilkalais, sumaišytus levandų gali skatinti ląstelių aktyvinimo.

2 fondo 20ml aliejaus masažas pridėti 4 lašai miros eterinio aliejaus ir 4 lašai apelsinų eterinis aliejus gali padėti jums atsipalaiduoti įtempta.

3 šalto oro gaiviklis: smilkalais į 100 ml vandens, įpilama 1 lašas 1 lašas Sandałowy

4 nėščioms moterims ir naujagimiams

A. Nuo 4 nėštumo mėnesius ir vėliau, su miros eterinio aliejaus 3 lašai, sumaišyti 3 ml pamatus, glostydama pilvą pagal laikrodžio rodyklę, siekiant užkirsti kelią po gimdymo pilvo modelis, ir duoti

B. po gimdymo pilvo masažas kiekvieną dieną su virš formulės, pataisomą sudėtingą gimdos kietumas, išvengti pogimdyminės uždegimas.

C. vaikams maudytis vandens, pridedant 2-3 lašai miros eterinis aliejus gali nuraminti kūdikį, kovoti su bakterijų, kad kūdikis daugiau sveikų.

5 4 lašai miros 5CC prisijungti nakvišų aliejus, masažas pilvo apačioje, gali kovoti su menorrhagia, varva problema pernelyg vėlavimą.

6 lašai miros 4 + 5 lašai santalo masažas, veido sumaišius su vežėjas alyvos gali išgydyti veido raukšlės, sausa ir šiurkšti oda.

7 iki 10 lašai miros, smilkalų į butelį, plėtra, su masinio skonio įkvėpus raminamąjį poveikį, gali būti naudojami ir autonominės nervų sistemos sutrikimų, ar tiems, kurie negali sumažinti įtampą.

[Effect]

Sloga (gleivinės uždegimas), gerklės skausmas, bronchitas, gerklės skausmas, kosulys, krūtinės skausmas, krūtinės spaudimas, dusulys, virškinimo sutrikimai, inkstų uždegimas, diuretikas, cistitas, raumenų skausmai, odos senėjimo, aktyvinimo ir skatinti randus, menstruacijų sutrikimai, pogimdyminės depresijos, gimdos kraujavimas, išvyti demonus, meditacija, energijos

[Kur ]

Vyresnieji Miegamasis : smilkalais vidutinio amžiaus vyrų ir moterų , turi nemažai paramos vaidmenį , šiltas, bet subtilų woody skonį , bet taip pat koordinuoti fizinę ir psichinę pusiausvyrą , palengvina nemalonius menopauzės , vyresnio amžiaus žmonėms , smilkalai yra tinkamiausias ilgalaikę paramą eterinių aliejų, tai kvapas, atrodo, nėra , nėra labai stiprus , jis bus ne kvapas , labiausiai tinkamas darbo dienomis atgauti jėgas .

Konferencijų salės ir vykdomosios įstaigos : Smilkalai gali būti naudojamas pamišęs vietose , pvz., konferencijų salės , jeigu jie gali likti oro prieš rami atmosfera, taip, konferencijų salė , kiekvienas turi bendrauti su ramus požiūris bus natūraliai sumažinti parako. Tas pats taikoma kompetentingos muitinės įstaigos , ypač užimtas verslo vadovai, manau, kad tai lengva "putoja" teikti kvepalų, miros , yra bosas veiklos brangina akivaizdžiausias metodas, kuriuo būtų galima kadrams .

[ Veiksmingumo odos

1 . Suteikti naują gyvenimą-senėjimo odos , sklandžiai raukšles veiksmingumo kompetencijos, nekilnojamojo kosmetikos produktus, šv . Jis taip pat gali derinti konvergencijos savybės odos. Dėl žaizdų, žaizdų, opų ir uždegimą, turi poveikį .

(2) pagerinti sausai , sudirgintai , jautriai odai

A. miros eterinio aliejaus 3 lašai įtraukta į plauti vandens , uždėkite rankšluostį , negręžkite ir drėgmės, plinta į veidą ir švelniai paspauskite veido , ir atgal kelis kartus , šis metodas gydyti uždegimą ir džiovinti sausa ir lupasi oda, oda dažnai gali naudoti glotni ir švelni .

B. miros eterinio aliejaus 3 lašai + Sandalmedžio eterinio aliejaus ir 2 lašai + Erškėtuogių Aliejus 5 ml veido masažas , ar miros eterinis aliejus papildomas kasdien naudojant odos priežiūros produktus sumaišykite , santykis 5 lašai į 10 g kremo taikoma kasdien į odą .

C. miros eterinio aliejaus 3 lašai + Rožių eterinio aliejaus ir 2 lašai + Simondsijų aliejus 5 ml veido masažas , su gera anti-senėjimo ir nuraminti alerginis poveikis .

[ Veiksmingumo fiziologinės

1 . Gleivinės turi puikią efektyvumą , ypač plaučių, kvėpavimo sistema, taip pat yra gana puikus , gali sumažinti dusulį , naudinga astma .

2 naudos urogenitalinės sistemos vamzdeliai gali atleisti cistitas , inkstų uždegimas ir grupė makšties infekcijos. Konvergencijos savybės gali sumažinti pernelyg didelį menstruacinis kraujavimas ir simptomai, paprastai laikomas gimdos tonikas. Jo raminantis poveikis yra naudinga vaiko gimimui , bet taip pat sumažinti pogimdyminės depresijos .

3 Atleisti nuo kosulio ir astmos : miros eterinis aliejus 5 lašai + Kadagių eterinio aliejaus ir 2 lašai + Saldžiųjų migdolų aliejus, 5 ml maišymo gerklės ir krūtinės ir nugaros masažas sumažina astmos ir kosulį ir kvėpavimo sistemos dirginimą, astma taip pat turi kai ramina .

[Psichologinio Veiksmingumo]

Tegul nė dusulys , žmonės jaučiasi sklandžiai , todėl geriau jaustis ir taikiai. Jis gaivus nuraminti, bet tam tikrą poveikį, gali padėti nerimas ir obsesinis pastaruosius psichinė būklė.

Nuraminti neramus protas : miros eterinio aliejaus lašų

kosmetika gydomasis poveikis funkcija odos gydomasis poveikis
kosmetikos funkcija ramus ramina
lengva galvos skausmas kosmetika su efficacies išgydyti šalta
Prekės Pavadinimas Augalų Dovana
Eterinis Aliejus Tipas Grynas Eterinis Aliejus
kosmetika su efficacies /, mažinant įtampą, pašalinti spuogai, acne, aknė /, panaikino švarios odos
gydomasis poveikis išgydyti šalta
Komponentas 100% grynų augalinių eterinių aliejų
odos kosmetikos funkcija Grynumas
NET WT 5ML, 10ML, 30ML, 50ML, 100ML
spuogai spuogai kosmetika efficacies plyšus
Elemento Tipas Eterinis Aliejus
kosmetika randas efficacies spuogai ,, anti-uždegiminių
kosmetika efficacies nuo pleiskanojimo, tepalas balansavimas, , atšiaurių tepalas balansavimas
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Pakuotės Dydis 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)

Panašūs produktai