FGHGF Belaidžio ryšio Wi-fi IP Kamera HD 960P Vandeniui Lauko IR-CUT Priežiūros 1.3 MP Saugumo Kameros Infraraudonųjų spindulių Wifi Bullet Fotoaparatas

€35.51

-35%

€55.18

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: belaidžio wi-fi ip kamera, Wifi Bullet Fotoaparatas, wi-fi ip kamera hd, Pigūs belaidžio ryšio wi-fi ip kamera, Aukštos Kokybės wifi bullet fotoaparatas, Kinija wi-fi ip kamera hd Tiekėjų.

FGHGF Belaidžio ryšio Wi-fi IP Kamera HD 960P Vandeniui Lauko IR-CUT Priežiūros 1.3 MP Saugumo Kameros Infraraudonųjų spindulių Wifi Bullet Fotoaparatas

Vyriausiasis Charakteristika:

960p "Full HD" Non-stop Stebėjimo-Gauti krištolo skaidrumo "full-HD" vaizdą savo namuose, iš bet kur ir bet kada.built-in 4pcs didelis infraraudonųjų SPINDULIŲ šviestuvai, su padoraus naktinio matymo diapazonas nuo 32,8 pėdų, 360 platus matymo kampas, puikiai tinka namų durys, kiemo, garažo koridorius.

Greitai ir Lengvai "Wi-Fi" Sąrankos per " iOS " ar "Android" Įrenginį su VR Cam App, Transliuoti Vaizdo įrašus Tiesiai į Savo Išmanųjį telefoną, Planšetinį kompiuterį.

Papildomas Nemokamas Paslaugas - Šis produktas taip pat yra 30 dienų grąžinimo politika,, 1-erių metų garantija.JOKIOS RIZIKOS ASMENINĖ INFORMACIJA:jei jūs negalite paieškos fotoaparato wifi arba pirmą kartą ryšys,jūs galite ieškoti fotoaparato wifi,bet po to,jei jis negali prijungti wifi,jums reikia iš naujo nustatyti jį iš karto. JEI TURITE kokių nors PROBLEMŲ(pvz., grąžinti,grąžinti,pakeisti ir pan.), PRAŠOME SIŲSTI elektroniniu PAŠTU, PIRMADIENĮ-PENKTADIENĮ.mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

IP67 atsparus oro - Tai neperpučiamas fotoaparatą gali būti tiekiama tiek patalpose, tiek lauke, su palaikomos temperatūros diapazonas: nuo -10℃ iki 50℃. Apsaugoti kiekvieną colių namų per kiekvieną sezoną.

Gauti įspėjimus apie savo telefoną - motion alert " el. paštu& push pranešimų vienu metu,judesio-užfiksuojamas vaizdo įrašymo ir fotografiją į app ar micro SD kortelė.Ji gali palaikyti max 64G SD kortelę,sd kortelė neįeina. Pakuotė:

1 * IP Kamera Kulka

1 * Maitinimo Adapteris

1 * Varžtų pakuotė

1 * Naudotojo Vadovas

1 * Neto Kabelis

1.Mes laivas visame pasaulyje Kapt.lt standartinis pristatymas methord, Kapt.lt Premium Laivybos ir kt.

2.Visi produktai yra sandėlyje, prašome nedvejodami įsigyti kokį nors daiktą. Visi užsakymai yra tvarkomi per 48 valandas nuo mokėjimo tikrinimo.

3.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pavadinimas ir adresas, nurodyta Kapt.lt, yra teisinga. Jei vardas ir/arba adresas yra neteisingas, tuo atveju, grįžti ar ne gavimo produktas bus apie kliento atsakomybė.

4.Paketai yra siunčiami per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo patikrinimą. Stebėjimo informaciją apie pakuočių, siunčia Kinija/Singapore Post, paprastai yra rodomas per 3-5 darbo dienas.

5.Jei jums nėra gavę siuntą, per 30 dienų po apmokėjimo, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Mes sekti siuntą ir atsakyti jums kuo greičiau.

1.Visi mūsų daiktai ateina su vienerių metų garantija, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei esate nepatenkinti su pirkimo. Tai yra didelė garbė mums pateikti geriausius produktus ir teikti aukštos kokybės paslaugos jums.

2.Jūs galite susisiekti su mumis per 7 dienas po to, kai gavo produktas; mes jus PATIKINTI, kad mes duosime atsakymą į skundą per 30 dienų, jei kyla kokių problemų, su mūsų produktu.

3.Tai dėl klientų atsakinga už laivybos mokesčiai visų prekių, grįžo. Ji gali imtis mums iki 7 darbo dienų nagrinėti jūsų ieškinį, po to, kai mes gauname produktas.

4.Sumokėsime grąžinti pinigus, jei prekė nebuvo gautas per laivybos laikas garantuotas, ar buvo sugadintas per laivybos.

5.Jei mūsų klientų aptarnavimo nėra internete, jūs galite susisiekti su mumis el. paštu.

12 mėnesių garantija, priežiūra, 30 dienų garantija, grąžinimo arba pakeitimo.

Mes siekimas 100% klientų pasitenkinimo, jei kyla kokių problemų, susijusių su produkto, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, rasime sprendimą, kaip įmanoma greičiau.

Mes siekiame aukšto lygio pasitenkinimą mūsų paslaugomis, grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums, būsime dėkingi, jeigu galėtumėte susisiekti su mumis, prieš jums duoti neigiamus ir neutralius atsiliepimus, taip, kad situaciją galima išspręsti greitai ir sėkmingai.Dėkojame už jūsų 5 žvaigždučių atsiliepimus !

Signalizacijos Veiksmų Vietos Signalizacijos
Stilius Bullet Fotoaparatas
Minimalus Apšvietimas(Lux) 0.1 Lux
funkcijos 2 ip kamera, wi-fi lauko
Vaizdo Suspaudimo Formatas H. 264
Maitinimo Šaltinis(V) 5V
Maitinimo Šaltinis Normalus
Palaikomos Operacinės Sistemos "Windows " 10", "Windows 7", " Windows 8,Mac os
Tipas ip kameros
Aukštos Raiškos 1080P(Full-HD)
Įrengimas Normalus
Tinklo Sąsaja Wi-Fi/802.11/b/g
Jutiklis Prekės SONY
Funkcijos 7 ip kamera lauko
Matymo Kampas (Laipsnių) 360°
Jutiklio Dydis 960P
Jutiklis CMOS
Matmenys (L x W x D)(mm) 195mm*57mm
Funkcija 3 ip camer wifi
Funkcija 5 saugumo kameros
Prekės Pavadinimas FGHGF
IR Atstumas(m) 15m
tf kortelė Nėra
Sienos Laikiklis pusės
Modelio Numeris JWQJ1313Y
Objektyvo (mm) 1.44 mm
Garso Išvesties garsiakalbis
Energijos Sąnaudos(W) 5W
funkcija 8 ip kamera, wireless
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų "iOS", "Android"
funkcija 1 ip kameros 1080p
Kištuko Tipas EU Kištukas, JAV Kištuko, UK Plug
Funkcija 6 ip kameros
Ryšiai IP/Tinklo Belaidžio
Technologijos Centrinis
Specialios Funkcijos Vandeniui / Oro Sąlygoms
Saugojimas 64g
Funkcija 4 ip kameros 1080
spalva Balta
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 25cm x 25cm x 10cm (9.84in x 9.84in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.65kg (1.43lb.)

Panašūs produktai