Naujas Atvykimo Aukštos Kokybės Šilko Kardas Krepšys Japonijos Samurai Katana Minkštas ir Subtilus Kardas Montavimo Graži Dovana arba Kolekcija

€12.38

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: krepšys, krepšys kokybės, maišas maišas, Pigūs krepšys, Aukštos Kokybės krepšys kokybės, Kinija maišas maišas Tiekėjų.

Techniniai duomenys:

Svoris: apie 100 g

Dydis: 134cm(52.7 colių) *12 cm(4.7 colių)

gražus ir elegantiškas modelius

minkštas ir subtilus, gali apsaugoti nuo braižymo.

Pakuotė:

* Tik maišą, o ne būti kardas. Prekių pristatymas ir apmokėjimas 1.Mes priimame tik mokėjimo per Kapt.lt, ir kad jums bus išsiųstas iškart, kai tik gautas mokėjimas. 2.Laivybos laikas bus trukti apie 25 dienas,todėl, jei jūs turite nepriimti paketas 1 mėnesį daugiausia,prašome susisiekti su mumis,mes sprendžiame problemą, su siunta. 3.Susisiekite su mumis, jei norite gauti paketą greičiau,mes galime atsiųsti jums elektroniniu EMS,tačiau jums reikia mokėti už pristatymą,apie $25.(Žinau, kad pristatymas yra didelis,kad yra, kodėl mes negalime siųsti paketą, EMS,tikiuosi, jūs galite suprasti,ačiū!) 4.Prašome palikite mums neigiamų atsiliepimų arba netural tie.(kad negali išspręsti bet kokią problemą),mes stengiamės, kad viskas gerai su jumis,aš manau, kad viską galima išspręsti ir gauti tašką su komunikacijos. Prašome susisiekti su mumis, jei yra koks nors klausimas,ačiū jums labai! Have a nice day!

Regioninės Funkcija Japonija
Tipas kardas krepšys
Stilius Liaudies Menas
Modelio Numeris QD18
Sąlyga Naujas
Medžiaga Tekstilės & Audinys
Naudoti Kardas montavimo
Temos Sportas
spalva Geltona
Svoris apie 100g
Pakuotės Svoris 0.15kg (0.33lb.)
Pakuotės Dydis 11cm x 11cm x 1cm (4.33in x 4.33in x 0.39in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai