2018 Naujagimiui Mergaitė Berniukas Drabužius Romper Kūdikiai, Vaikai, Kūdikis, Berniukas, Mergaitė Medvilnės Kailis Romper Ilgai Ziajać 3pc Jumpsuit Drabužiai, Apranga

€18.00

-16%

€21.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: berniukų drabužiai, vaikai kūdikis berniukas, kūdikių mergaitės berniukai, Pigūs drabužiai berniukams, Aukštos Kokybės vaikai kūdikis berniukas, Kinija kūdikių mergaitės berniukai Tiekėjų.

Szie Aukštis/cm, Kūno Masė/Kg Rodo Amžius 6M 61-67 5.7-7.5 3-6month 9M 67-72 7.5-9.3 6-9month 12M 72-78 9.3-11.1 9-12 mėnesių 18M 78-83 11.1-12.5 12-18month 24M 83-86 12.6-13.6 18-24month

PASTABA:

1. Dydis gali turėti 1-3cm skiriasi dėl rankinis matavimas.

2. Prašome griežtai laikytis dydžių lentelė pasirinkite dydį. Nesirinkite tiesiogiai pagal savo įpročius.

Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių . Teigiamas (5 žvaigždutes) - tai labai svarbu mums,prašome pagalvokite du kartus, prieš palikti atsiliepimą. Jei jūs neturite patenkinti mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis prieš išvykdamas neigiamas (1-3 žvaigždės) atsiliepimus ir padaryti išsamias reitingų. Mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.

Priimame AliPay Vakarų Sąjunga, Moneybooker ir TT . Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

Mes laivas prekes visame pasaulyje, išskyrus GOA/FPO, daugiausia per CHINA POST " ORO PAŠTAS (su SEKIMO Nr.), ir taip pat per ePacket/EMS/DHL/TNT. Kai mokėjimo gavimo, prekės paprastai bus išsiųsti per 1-5 darbo dienos. Prekes galite paprastai atvyksta daugumoje šalių, apie 10-35 dienų. Bet tai labai priklauso nuo kompozicinius vietos post office / express bendrove, ir (arba) vietos muitinės patikrinimo.

Daugeliu atvejų, pirkėjas neprivalo mokėti jokių muitų. Mes pripažins tai kaip dovana ir mažesnė vertė, siekiant išvengti mokesčių. Bet kartais kai kuriose šalyse, muitinės pareigūnas gali būti griežtas. Mes nėra atsakingas už bet kokius muitų mokestis; prašome patikrinti muitų politika ne savo vietoje. Jei jūs turite mokėti muitų mokesčius, tai yra jūsų pareiga savo šalyje; pirkėjas turi suprasti šią situaciją. Mes nuoširdžiai atsiprašome už nepatogumus.

Didmenininkai yra visada laukiami. Mes tikimės, kad ilgalaikius bendradarbiavimo su visų didmenininkų pasaulyje. Specialios nuolaidos bus galima priklausomai nuo kiekio, laivybos režimas, mokėjimo ir pan. Stabili lašas siuntėjas bus matyti, kaip mūsų partneris ir visada geriausias kainos už visus elementus. Mes galime padėti gabenti prekes į bet kur, be jokių sąskaita faktūra (kvitas, arba reklamos medžiagos .

Viršutinių Drabužių Siuvimas Tipas Kailis
Pagrindinės medžiagos sudėtis Medvilnės
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Ilgas kelnes Kelnės
Uždaryti Tipas Užtrauktukas
Modelis Animacinių filmų
Rankovės Stilius Reguliariai
Elemento Tipas Rinkiniai
Modelio Numeris HA06467
Medžiaga Medvilnės
Vaikas MUS Dydis 6M, 9M, 12M, 18M, 24M
Kategorijos Produktas vaiko kostiumas
Modelio Tipas Animacinių filmų
Rankovės Ilgis Ilgomis Rankovėmis
Stilius europoje ir amerikoje
Apykaklės O-Kaklo
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Audinys Minkšta Rankena
Prekės Pavadinimas afairytale
Lytis Unisex
Departamentas Pavadinimas Vaikai
Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Dydis 20cm x 18cm x 18cm (7.87in x 7.09in x 7.09in)
Pakuotės Svoris 0.45kg (0.99lb.)

Panašūs produktai