Aukštos Kokybės, Nemokamas Pristatymas!!Sparkle Kristalų Didelis Gėlių Aukso Spalvos Papuošalų Rinkiniai!Bridesmaid, Elegantiškas Aukso Papuošalai Vestuvėms

€10.33

-10%

€11.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: spalvinga juvelyrikos rinkiniai, Juvelyrikos Rinkiniai, kokybės papuošalų rinkinys, Pigūs spalvinga juvelyrikos rinkiniai, Aukštos Kokybės papuošalų rinkiniai, Kinijos kokybės juvelyrikos nustatyti Tiekėjų.

Nemokamas Pristatymas!!Sparkle Kristalų Didelis Aukso Žiedų Papuošalų Rinkiniai!!Aukso Vestuvių Papuošalai

Žiedas+Auskarai+Apyrankė+Karoliai papuošalų rinkinys

Svarbu : Mes siūlome nemokamas pristatymas visoms šalims, jei jūs negalite rasti nemokamas pristatymas metodų mano parduotuvėje, galite pasirinkti bet kurį laivybos metodai, ir padaryti užsakymą, palikite pranešimą arba susisiekite su mumis, mes imsimės laivybos mokestis, tada jūs galite atlikti mokėjimą.

Žiedo dydis reguliuojamas!! nesijaudinkite apie jo dydį

Prekės NR. 329

Gaminių Aprašymas

1).Prekės NR. 329

2).Medžiaga:Zinca lydinio,Aukštos qualitied kalnų krištolas,24K tikro aukso

3).Būklė: 100% visiškai nauja,Romantiškas,Elegantiškas,aukštos kokybės,madingi

Mūsų komanda:

Mes turime specializuotą Juvelyrikos nustatyti daugelį metų, mūsų Papuošalai yra padengti iki 24K tikro aukso.mūsų kokybė yra gera, todėl nereikia jaudintis dėl kokybės. Mes turime profesionalių dizainerių komanda, mes galime pasiūlyti labiausiai mados ir naujausias Papuošalų. Visi mūsų papuošalai yra Nikelio, švino .

Pristatymas:

Pristatymas-Labai svarbus Prašome atidžiai perskaityti!!

1). Kad mažiau nei 200$ : Kinija paštu, oro paštu , nemokamas pristatymas,bet reikia apie 15-45 dienų atvykti ( o gal ir ilgiau, atsižvelgiant į skirtingose vietose, arba sąlygos!) Prašome kantriai laukti, kol negauna sklypas. Ačiū už jūsų cooepration!!!

2). Kad daugiau kaip 200$ : Express : DHL,UPS,FEDEX,EMS, Nemokamas pristatymas! ! Jums bus gauti per 3-7 darbo dienas po to, kai mes juos siųsti(kiekis yra daugiau nei 120 vnt, mes turime apie 7 dienas, kad būtų).

Jei turite bet kokių klausimų apie pristatymo būdus,prašome nedvejodami kreipkitės į mus!!

Pakuotė:

Įdėti auskarai, karoliai, apyrankė ir žiedas atskirai į opp maišelį. Ir įdėti visas komplektas į burbuliukų maišelį, laikyti atokiai nuo sugadinimo. tada išorinis yra juvelyrika langelį.

Papuošalų Priežiūra

Grįžti Gurantee:

Mes gurantee jūs Nulinės rizikos apsipirkti čia, Jei elementas turi tam tikrą problemą, prašome susisiekti su mumis, kaip jūs jį gauti, ir siūlo mums daugiau informacijos apie problemą, mes išsiųsti vieną ar sutinkate grąžinti po mūsų patvirtinimo.

Pastaba: mes negalime siųsti už tuos, kurie buvo naudojami.

Po pardavimo, paslaugų ir Atsiliepimus

Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami susisiekite su manimi , aš jums išspręsti problemą.Pasitikėk manimi. Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų nepasitarę su mumis!! ačiū už jūsų bendradarbiavimą!! man reikia paramos iš kiekvieno kliento.

Dėl didmeninės prekybos

Plėtoti savo verslą oversea, sveiki wholsaler kalbėti bendradarbiauti su mumis, mes galime pasiūlyti jums produktus, kurių labiausiai konkurencingos kainos ir aukštos kokybės.Jei norite parduoti mūsų produktų ar turime parduotuvėje, prašome susisiekti su mumis artimiausiu metu.Mes ieškome forword užmegzti ilgalaikius verslo bendradarbiavimo su jumis.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!! Mes suteiks jums daug staigmenų.

Turite laimingas shoping Kelionę!!

Ieškoti didmenininkas oversea!! Ieško partnerių!!

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!! Mes suteiks jums daug staigmenų.

Turite laimingas shoping Kelionę!!

Naujas Atvykimo!!Karoliai+Auskarai+Apyrankė+Žiedas!!Aukštos kokybės Aukso tonas Vestuvių papuošalai rinkiniai!! JAV$ 16.99 /set

Nemokamas Pristatymas!!Dvigubas Aukso Spalvos!Geros Kokybės!!Auksas Gali Trukti Ilgai!!Tikro Aukso tonas Vestuvinis Kostiumas Papuošalų Rinkiniai!! JAV dolerių 17.50 /set

Nemokamas Pristatymas Aukščiausios Kokybės! Gamykla Pigiai 24K tikro Aukso Tonas Vestuvių Papuošalų Rinkinys, US$ 16.99 /vnt.

Aukštos Guality!!18KGP Auksą, Padengtą Prabangių Vestuvių Karoliai Rinkinius!!Vestuvių, Bižuterijos Rinkiniai! JAV$ 17.99 /set

Nemokamas pristatymas!(karoliai+auskarai+apyrankė+žiedas)100% Geros kokybės, Prabangos moterų kostiumas Aukso papuošalų rinkiniai!! JAV$ 16.99 /vnt.

Nemokamas Pristatymas Aukštos Kokybės Prabangūs Paauksuoti Papuošalai Nustatyti, Vestuvių,Pobūvių,Dovana.kt Mados Vestuvių, bižuterijos JAV$ 17.99 /set

Skatinimas!Geros Kokybės 18K Aukso tonas Papuošalų Rinkiniai Mados Vestuvių Karoliai Rinkinius Nemokamas Pristatymas US$ 16.99 /set

24K tikro Aukso Tonas Aukštos Kokybės, Prabangos Didelis Aukso Papuošalų Rinkinys Nemokamas Pristatymas Karoliai,Auskarai,Apyrankė,Žiedas JAV dolerių 18.50 /set

Formos\modelis Gėlė
Įtraukti Papildomą Prekės Aprašymas Nekelace+apyrankė+auskarai+žiedas
Bauda ar Mados Mados
Elemento Tipas Juvelyrikos Rinkiniai
Proga Vestuvės
Lytis Moteris
Stilius Romantiškas
Medžiaga Kalnų krištolas
Prekės Pavadinimas Utei
Modelio Numeris 329
Metalų Tipas Cinko Lydinys
ypatingas Sveikas,Be Nikelio,Be Švino
Papuošalų Rinkiniai Tipas Vestuvių Papuošalai Rinkiniai
Occassion Vestuvių,šaliai,samda,dovana
Pakuotės Dydis 20cm x 10cm x 15cm (7.87in x 3.94in x 5.91in)
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Įrenginio Tipas Nustatyti

Panašūs produktai