Nemokamas pristatymas medvilninių siūlų Viduržemio jūros regiono stiliaus blue star sky modelis mesti viengubo ir dvigubo dydžio sofa laisvalaikio antklodė lovatiesė

€38.82

-6%

€41.30

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: antklodė lovatiesė, antklodė modelis, antklodė antklodė, Pigūs antklodė lovatiesė, Aukštos Kokybės antklodė modelis, Kinija antklodė antklodė Tiekėjų.

dydis: 130 cm*180cm,180 cm,*230cm

medžiaga: 100% medvilnės siūlai antklodė

Visiškai naujas, Gamyklos Uždaromos, Dovanų Kokybės Aukščiausios kokybės, medvilne, antklode, 100% medvilnės siūlai, Gražus išsiuvinėtas apvadu aplink visą antklodė Mašinos skalbimo ir Būgniniai Sausas, Ne tik Vaikams, bet ir suaugusiems pritraukti kitų akyse; Atnešti daug įdomus su savo kasdieninį gyvenimą, gali būti šiek tiek spalvų skirtumas tarp nuotraukos ir realus, nes skirtumas, aplinkos, šviesos, spalvų ir parametrai jūsų kompiuterio ekrano spalvų & ryškumas.

Prekės Pirkimo

1 :) Mes tiekėjų Kinijoje, Jūs žinote, kad Kinijos darbo jėga yra labai garsus, pigiau ir yra labai griežta, todėl daug žinomų Prekės CO. yra pasirinkti Kinijos gamybos bazę, tai yra, kodėl Kinija gali turėti tiek daug imituoti, tai yra ne imituoti, tiesiog yra per gamybą, yra ++ taigi, prašome pateikti užsakymą su mumis .

2 :) galite didmeninės juos perparduoti, galiu pristatymas juos į savo paskirti adresą.

3 :) nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su manimi Laiku, I pasistengsime atsakyti nedelsiant.

4 :) aš turėjau keletą prekybininkai, jie parduoti produktą, dėl interneto ir pirkti pas mus, aš džiaugiuosi padaryti mano geriausias jums geriausius porcijos.

5 :) Lašas laivybos ir sujungti laivybos tiek. Palikite savo išsamią paklausa komentarus, kai jūs užsakymus.

MOKĖJIMO

Prekyba Saugos mokėjimo: Kreditinė kortelė; Prekybos Escow mokėjimo paslaugų

Grįžta&Grąžinamosios Išmokos

Mes suteiksime visa grąžinamoji išmoka tik tuo atveju, jei elementas, kurį gauna skiriasi nuo aprašymas. Grąžinamoji išmoka bus suteikta po prekės gavimo atgal į parduotuvę. Ji turi būti grąžinta per 3 dienas nuo gavimo ir tokios pačios būklės, kokios jis buvo išsiųstas. Jūs turite susisiekti su mumis prieš išsiuntimą visus daiktus atgal. Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas ir nereikia grąžinti už siuntimą atgal į mane.

Mes galime padaryti lašas laivybos ir didmeninė prekyba, sveikintinas kalbėti apie bendradarbiavimą ! Jei jums patvirtinti savo daiktus, prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų. Jei jūs ne tai, duokite mums patarimus, kad mes galime pagerinti mūsų produktą ir mūsų paslaugos. Ačiū!

Funkcija Anti-Pilling,Nešiojamų
Spalvos Atsparumas (Grynas) Taip
Medžiaga medvilninių siūlų
Modelio Numeris Įvairių dydžių
Dydis 130x180cm, 180x230cm
Plauti Stilius Automatinė Plovykla
Formos stačiakampis
Naudoti Ligoninė,Kelionių,Viešbučių,Karinės,Iškylų,Lėktuvas,Namų
Prekės Pavadinimas yidian
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Sezonas Pavasario/Rudens
Svoris 2.5kg
Modelis pynimas
Tipas medvilninių siūlų
reitingas Kvalifikuotas
Stilius Viduržemio jūros
Modelio Tipas Geometrinio
Technics Audiniai
Pakuotės Svoris 2.5kg (5.51lb.)
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 5cm (11.81in x 7.87in x 1.97in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai