Go2linK 5V 6A Dokas Įkroviklis ES 6 Prievadai USB Įkroviklis Adapteris, skirtas "iPhone" 7 6 5 Samsung " S7 "Huawei" P9 Xiaomi LG Mobiliųjų Telefonų Kroviklį

€16.44

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: usb įkroviklis adapteris, įkroviklio adapteris, dokas įkroviklis, Pigūs usb įkroviklis adapteris, Aukštos Kokybės įkroviklis adapteris, Kinija dokas įkroviklis Tiekėjų.

Go2linK 5V 6A Dokas Įkroviklis ES 6 Prievadai USB Įkroviklis Adapteris, skirtas "iPhone" 7 6 5 Samsung " S7 "Huawei" P9 Xiaomi LG Mobiliųjų Telefonų Kroviklį APRAŠYMAS:

Galia 6-Port Smart USB Įkroviklis paverčia kabelis košmaras į švarią ir organizavo įkrovimo stotį, kad turi tik vieną lizdą. Pamiršti apie turintys savo išmaniojo telefono, planšetinio kompiuterio, šeimos ir draugų prietaisus prijungti prie skirtingų sienos realizavimo visos vietos, kurių nė vienas nėra labai patogu naudoti. Tiesiog konsoliduoti iki 6 prietaisų į vieną lizdą su Maitinimo 6-port Smart USB Įkroviklį, išsaugoti erdvę ir sukurti organizuotas aplinkos naudojimo paprastumas ir ramybė.

SAVYBĖS:

1. Stiprus suderinamumas: - Super suderinama su "IPAD", "IPHONE", "SAMSUNG" mobilųjį telefoną, planšetinį kompiuterį Kompiuterių ir kitų mobiliųjų telefonų.

2. Patogu ir praktiška: - Tiesiog prijunkite KINTAMOSIOS elektros srovės laidą prie adapterio teikti maitinimo mobiliuosius telefonus, tačiau tuo pat metu ir keletą mobiliojo telefono kroviklį, mobiliojo telefono įkroviklį, kad būtų išvengta kelių lizdo patraukti reiškinys.

3. Smart patogumas: - Naudojant naujausias skaitmeninių produktų įkrovimo srovę automatinė pažangios aptikimo funkcijos, intymus apsaugoti savo mp3, mp4, IPDA, DV, mobiliųjų telefonų, skaitmeninių fotoaparatų ir kitų Digimon, smarkiai didinti produktų saugos ir paslaugų gyvenimą.

4. Aplinkos apsauga: - Suderinamumas, apmokestinimo objektas nevaržomą, išvengti naudojant kelis įkrovikliai. MP3, MP4, DV, "Bluetooth" laisvų rankų, visų rūšių mobiliųjų telefonų, skaitmeninių fotoaparatų ir kitų skaitmeninių produktų 5V maitinimas nemokamai.

SPECIFIKACIJA:

1. Spalva: Balta

2. Medžiaga: Aukštos kokybės PC

3. Įvestis: AC 100-240V 50-60 Hz

4. Išėjimas: DC 5V 30W iš viso

5. Kištukas: JAV/ES/UK Kištukas

6. 6 USB jungtys:Single-port USB išėjimas didžiausias 3.5, 6 USB jungtys, bendra maksimali galia 6A.

7. Grynasis svoris: 240 g / 8.5 oz

8. Lizdas dydis: 8.8 x 8.6 x 3.8 cm (L x W x H)

9. Kabelio ilgis: 125 cm Pakuotė

FPACKAGE:

1* 6 USB sieninis įkroviklis

1* JAV,ES ar JK Prijunkite Maitinimo Laidą

PAKAVIMAS ir PRISTATYMAS Vidinė pakuotė: 6 prievadai usb Kroviklio AC laido Išorinės pakuotės : Go2link dovanų dėžutėje du kartus apsaugoti, siekiant užtikrinti 100% saugumo transportavimo metu Mes taip pat gali suteikti paketą į savo neprivaloma. Laivas:Kinija Paštu, Oro Paštu,Singapūras paštu,4PX,Fedex,DHL,UPS,TNTor Shunfeng.

GARANTIJA : Jei prekės yra defektas, kai jūs jį gauti, arba jums netenkina, prašome grąžinti ją savo išlaidų laivybos mokestis per 14 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo. Bet daiktai turi būti grąžinti į gamyklą būklės. Prašome susisiekti su mumis iš anksto ir patikrinkite grąžinimo adresas, prieš jums grąžinti. Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, galėtume atsiųsti jums naują pakeitimas nemokamai, arba siūlo visą kompensaciją po to, kai mes gauti brokuotą prekę. Jei prekė yra su defektais, 12 mėnesių, taip pat galėtume pasiūlyti jums pakeitimo paslauga, bet jūs turite mokėti už papildomas transportavimo išlaidas.

DUK

1,Kaip ilgai veikia, o kad imtis?

Paprastai Prekės išsiunčiamos per 3 darbo dienas, gavęs mokėjimą, ir atvyko klientams apie 5 - 25days priklauso nuo laivybos modelį.

2,Kas yra po pardavimo paslauga?

Jei yra problema, sukelti mūsų pusės,mes tikrai padėti klientams išspręsti šie problemas,grąžinti pinigus , arba išsiųsti prekes ar kitais būdais.

3, kokio shippment metodą, jūs padaryti?

4,Kas yra mokėjimo būdą?

Paypal,Western union,BOC bankas.

USB ≥6
Tipas Desktop
Galia 5V/2.1
Modelio Numeris GLK-CHR-6
Maitinimo Šaltinis A. C. Šaltinis
spalva Balta
Nėra. Uostų 6
ekrane rodyti Taip
Paramos Greita Įkrovimo Technologijos KOLEGA VOOC, "Samsung" Greitai Prisitaikanti Mokestis,Qualcomm Greitai Įkrauti 3.0,MTP Siurblys Express", " Qualcomm Greitai Įkrauti 2.0,USB PD
Kištuko Tipas ES, JAV, JK
Išvesties Sąsaja USB
Suderinamos Prekės "SONY", "Meizu,LG, "Blackberry", "Nokia", HTC, "Lenovo", "Samsung", "Motorola", ZTE, "Universal", xiaomi,Huawei,Kiti,Apple
Įėjimas 100-240 V/1.2 A
Prekės Pavadinimas Go2linK
Kokybės sertifikavimo BMK
Pakuotės Dydis 15cm x 13cm x 10cm (5.91in x 5.12in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.42kg (0.93lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai