IMAX B6 Digital RC Lipo NiMh Baterijos Likutis Įkroviklis+MAITINIMO 12v 5A Adapteris Didmeninės

€22.51

-40%

€37.54

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: balansas įkroviklis, rc lipo, baterija balancer, Pigūs balansas įkroviklis, Aukštos Kokybės rc lipo, Kinija baterija balancer Tiekėjų.

IMAX B6 Digital RC Lipo NiMh Baterijos Įkroviklis Balansas

Aprašymas:

Imax B6:

Įėjimo Įtampa: 11~18v

Jungimo galia: Maks.

Nemokamai: 80W / Max

Biudžeto įvykdymo patvirtinimas: 5W

Įkrovimo Srovės Diapazonas: 0.1~6.0 A

Išlydžio srovės diapazonas: 0.1~2.0 A

Ni-MH/NiCd elementų: 1~15

Li-ion/Poli elementų: 1~6

Pb baterijos

įtampa: 2~20v

Matmenys: 133x87x33mm

KINTAMOSIOS srovės 12v 5A:

Šis maitinimo šaltinis yra identiška specifikacijas ir našumą, elektros energijos tiekimo, kad iš pradžių atėjo su monitoriumi, Tai yra aukštos kokybės skaitmeninio maitinimo šaltinis jūsų LCD Monitorius. Šis adapteris leis apsaugoti jūsų vertingų LCD Ekrano iš abiejų šuoliai ir smuko į valdžią, ir bus išjungtas, pati žemyn, kai maitinimas tampa nestabili. Tai tada iš naujo buvo išjungtas ir vėl įjungtas. Tai yra gerokai pranašesnis už pigiai atrodo panašūs, adapteriai,

Trumpo jungimo apsauga, visi išėjimai Per power apsaugos 100% Burn-In išbandyti pilna apkrova Vardinė 60.000 valandų naudojimo Pristatymas: prekės bus siunčiamos į visas pasaulio valstybėse, (rusijos Pranešimas buvo paveikti pagal LCACS, todėl vietos pašto pristatymo paslaugos (įskaitant EMS) bus atidėtas daug kartų) siuntimo išlaidas visose šalyse yra vienodi. Prekės bus išsiųstos per 1-2 darbo dienas Šis paketas bus išsiųstas Kinijos oro paštu Paštu arba HK post oro paštu Elementai bus atidžiai tikrinamas prieš išsiųstas. Mes naudojame oro burbuliukų wrap elementus, atidžiai Pastaba:Tai yra užregistruotas paštas, ir bendro pašto . Registruotu paštu reikia mokėti kitų $2 .Jei norite išsiųsti registruotu paštu ,prašome jį sumokėti ir atkreipkite dėmesį, ant prekės .Ačiū . Shippingtime: Pardavimo Mokestis: Jokių Pardavimo Mokesčių, yra Reikalauti, kad Mokėjimo: Garantija ir grąžinimo: Siekiant užtikrinti, kad visi daiktai yra geros kokybės, mes bus išbandyti visi produktai, prieš paketai buvo išsiųstas . 30 dienų garantija nuo įsigytų datos. Prašome susisiekti su mumis elektroniniu paštu, prieš grįžtant brokuotą prekę. Parodyti elementus, kurie turėtų būti originalioje pakuotėje ir visi priedai. Tik brokuotas produktas bus pasiūlyta keistis. Susisiekite su mumis : Mūsų darbo laikas :

- 8:30 iki 6:00 pm (GMT +8) nuo pirmadienio iki penktadienio

- 8:30 ryto iki 1:00 pm (GMT +8 dalyje šeštadienį - 8:30 iki 6:00 pm (GMT +8), sekmadienį - Mūsų biuras yra uždarytos dėl valstybinės šventės (Kinija). Atsiprašome už pavėluotą atsakymą per šventes. Mes visada stengiasi suteikti geriausias paslaugas ir patikimus produktus už kiekvienam klientui. Prašome susisiekti su mumis išspręsti bet kokį klausimą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą . mes padėsime jums visais įmanomais ir stengiamės atsakyti į visus laiškus .

Įrankis Prekes Baterija
Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių Baterijos Įkrovimo Vienetų
Medžiaga Metalo
Transporto Priemonės Tipas Lėktuvai
Atnaujinti Dalys/Priedai įkroviklis
RC Dalys ir Acc Baterijų - LiPo
Techniniai parametrai Vertė-2
Keturi varomi Ratai Atributai Baterija
Naudoti Transporto Priemonės Ir Nuotolinio Valdymo Žaislai
Modelio Numeris J502+J302
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 12cm x 20cm x 4cm (4.72in x 7.87in x 1.57in)
Pakuotės Svoris 0.73kg (1.61lb.)

Panašūs produktai