Lenovo ZUK Z2 LCD Ekranas + Touch Ekranas skaitmeninis keitiklis Asamblėjos Juoda

€25.05

-9%

€27.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: jutiklinio ekrano skaitmeninis keitiklis, jutiklinis ekranas, z2 lcd, Pigūs jutiklinis ekranas skaitmeninis keitiklis, Aukštos Kokybės jutiklinis ekranas, Kinija z2 lcd Tiekėjų.

Apie Šį Produktą

Apie produktą

1. Pakeitimas LCD ekranas + touch ekranas skaitmeninis keitiklis asamblėjos Lenovo ZUK Z2.

2. Pakeiskite seną, skalda, krekingo, sugadintas vienas.

3. Padaryti jūsų prietaisas atrodo labiau gaivina nei bet kada.

4. Visiškai tinka ir darbui.

5. Kiekvienas elementas turi būti patikrinta ir geros būklės, prieš pristatymas.

6. Profesionalus montavimas yra labai rekomenduojama. Mes negali būti atsakinga kai ekranas yra įdiegta.

Prieš Diegimo Pastabos

1. Patarimai 1: Bandymas prieš įrengimas

Tiriant, ar ne pašalinkite apsauginę plėvelę arba žymes. Prašome atkreipti dėmesį į problemą, statinės elektros.

Prieš bandant bet kokius remonto darbus, įsitikinkite, kad žemės save yra ESD (elektro statinė iškrova) dirželis. Tai padės išvengti statinių elektros energijos iš kenkia elektroninių komponentų per telefoną.

Užtikrinti, kad jūs dėvėti akių apsaugos ir naudoti atsargiai, ne nupjauti pirštą su stiklo atplaišos.

2. Patarimai 2: Imituoja bandymai

Ekrano pakeitimas yra labai trapi produkto. Mes primygtinai rekomenduojame, prieš įrengiant bandymą. Prašome imituoja tyrimą, kuris reiškia, mobiliojo telefono, išskyrus, (plokštė + LCD arba ekrane) prijungti garso kabelį ir naujas pakeitimas, galia, testas baigtas. Jei testas GERAI, įdiekite jį. Jeigu jis negali parodyti, prašome susisiekti su mumis labai pirmą kartą. Ir prašome ne jėga, ji turi būti įdiegtas mobilusis telefonas. Mes negali būti atsakinga kai ekranas yra įdiegta.

3. Patarimai, 3: Ar ne per lenkimo kabelis

Įsitikinkite, LCD kabelis neturi nei sulenkti. Daugiau nei 90 laipsnių kampu išlenktas bus sukelti juodas ekranas.

Nuotraukos

1. Labiausiai produktams ir pašarams taikomos sumokėti importo muitus (pavyzdžiui, JAV) ar kitas pareigas, ir kiti mokesčiai, įskaitant pridėtinės vertės mokesčio (PVM) arba kiti mokesčiai. Jei jie tinka, jie bus apmokestinami ir nustatoma, kai siunta yra tvarkomi taikomus muitų agentūra savo šalyje. Prašome patikrinti, ar jūsų šalies importo politika suprasti ir išsiaiškinti, taikyti ir savo atsakomybės už tokių muitų ar mokesčių už produktus perkate. 2. Visus taikomus muitus ir mokesčius, jei tokių yra, nėra įtraukta į pirkimo kainą savo užsakymą arba sandorį. Jei jie taikomi, ir yra renkami, tada jie savo (ir ne savo ar produkto gamintojo ar tiekėjo) vienintelė ir išskirtinė atsakomybė, ir moka jums tiesiai į jūsų vyriausybę, arba į pašto kurjerių bendrovės, kai produktai yra pristatomi. 3. Mokėjimo aukščiau nurodytų muitai, rinkliavos ir mokesčiai yra ne mūsų (arba produkto gamintojo ar tiekėjo) atsakomybė 4. Mes negali būti atsakinga už bet kokio krovinio ar muitinės nedelsiant, nes tai yra ne mūsų kontrolės. eForChina Tik Parduotuvėje -- Mobilųjį Telefoną, kuris turi profesionalią paslaugą, komanda, turi daug patirties B2C internetu. Visų prekės ženklo telefonai yra 100% originalus, 100% Garantija. Mūsų parduotuvėje sutrumpina atstumą tarp klientų ir gamintojai, o tai reiškia, konkurencingesnės kainos ir daugiau galimybių klientams. Mes turime veislių ženklo telefonus. Naujas prekės ženklas telefonai yra pridėta prie eForChina Tik parduotuvėje kiekvieną dieną. Mūsų komanda pirkimo ieškoti naujų telefonų kiekvieną dieną, siekiant patenkinti mūsų klientų poreikius. Mes esame įsipareigoję dėmesio kompetencijos ir imtis siekia nuolatinio tobulėjimo ir inovacijų, būtų naudinga klientams.

Ekrano Rezoliucija 800x480
LCD Kit Taip
Jutiklinio Ekrano Tipas Capacitive Ekranas
Ekranas > 3"
Modelio Numeris SP0280
Prekės Pavadinimas haweel
Suderinamos Prekės Lenovo
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Pakuotės Dydis 19cm x 9cm x 3cm (7.48in x 3.54in x 1.18in)

Panašūs produktai