1X Aukštos kokybės 2.4 G pažangaus belaidžio ryšio RGB LED valdiklis nemokamas pristatymas

€31.39

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: belaidžio rgb led valdiklis, rgb led valdiklis, led valdiklis, Pigūs belaidžio rgb led valdiklis, Aukštos Kokybės rgb led valdiklis, Kinija led valdiklis Tiekėjų.

Elementą sudaro: 1 VNT nuotolinio valdymo pultelis + 1PCS Imtuvo valdiklis

Mes priimame Alipay, Paypal, Western Union,sąlyginio Deponavimo ,T/T ir pan.

Mes atsiųsime sklypus, per laiką parodė į šį sąrašą po pirkėjo mokėjimo tikrina Kapt.lt. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. Mes tik laivas patvirtino, adresas teikia Kapt.lt. Siuntos neįtraukė muito, EMS:5~9 darbo dienas. DHL, UPS, FEDEX, TNT: 3~6 darbo dienos. Kapt.lt Standartinis Pristatymas : 12 ~ 30 darbo dienų Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu: 12 ~ 30 darbo dienų

Visi elementai bus 100% patikrinta ir būti su saugumo pakavimo prieš pristatymą. Pažadame, 3 metų garantija,Jei yra kokių nors problemų, exluding asmens veiksnys, pažadame, kad repaire arba pakeisti naujus produktus klientams. Mes labai vertiname jūsų teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių mums, ir padarys tą patį jums. Jei dėl kokių nors priežasčių jūs nepatenkintas pirkiniu, prašome susisiekti su mumis išspręsti bet kokias problemas, kol palikti atsiliepimus. Mes pasistengsime atsakyti ir pasiūlyti pagalbą, iš karto.

Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę,Pirkėjai turėtų pranešti apie netinkamą problema per 7 dienas po gavimo elementą ,dėl keitimo ar grąžinimo, Prašome susisiekti su manimi, kol jūs ją grąžinti. Jei prekė yra su defektais, 90 dienų, Mes atsiųsime jums pakeitimo, arba siūlome grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę. Ir pirkėjas prisiima grąžinimo mokestis. Mes bus atsakingas už siuntimas iš naujo mokestis. Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus. Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę. Bet jūs turite sumokėti papildomą siuntimo mokestį ir atgal krovinių.

Taikoma Žibintai I
Maitinimo Šaltinis DC
Garantija 3 metai
Prekės Pavadinimas KINGGREEN
Galia I
Maks. Keliamoji Galia I
sertifikavimo BMK
Medžiaga aliuminio korpuso
Nuotolinio Valdymo Atstumas I
Ryšio Režimas, I
Įtampa 12-24V
Virpesių dažnis I
Modelio Numeris I
Elemento Tipas RGB Controler
Savybės I
Kontroliuotas Metodas I
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Pakuotės Dydis 9cm x 9cm x 9cm (3.54in x 3.54in x 3.54in)
Įrenginio Tipas Nustatyti

Panašūs produktai