3 rinkiniai/daug Naujų Stilių Baby Girl Santa Claus Suknelė Kalėdų Rompers su Bžūp Vaikų Drabužių Rinkinius, kurie Kalėdos

€32.71

-12%

€37.18

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 3 rinkinys, merginos rinkinys, mergaičių suknelė rinkinys, Pigūs 3 set, Aukštos Kokybės merginos rinkinys, Kinija mergaitės nustatyti Tiekėjų.

Medžiaga: Vilna+Medvilnė Mišiniai

Sezonas: Ruduo&Žiemą

Lytis: Girl

Dydis : 80,90,100.

Matmenys nuoroda TIK!

80: Ilgis 48cm, Krūtinė 27x2cm, Rankovė 32cm

90: Ilgis 51cm, Krūtinės 30x2cm, Rankovė 33cm

100: Ilgis 54cm, Krūtinė 32cm, Rankovės ne didesnis kaip 36 cm

Spalva: Raudona Girl (už Berniukas, prašome patikrinti įvairius nuorodą iš mūsų parduotuvės)!

Pakuotės : 3 rinkiniai=80x1+90x1+100x1!

1. Apie Pakavimas ir Pristatymas -Mes pasistengsime geriausia pack kiekvieno užsakymo geros būklės iki pristatymo. Bet mes negalime užtikrinti pakuotėje yra vis dar geros būklės, kai jūs jį gauti, nes valdybos-skersai ir tolimojo susisiekimo transportu. Taigi, jei jums rasti pakuotės skaldyti, kai jį gauti, prašome ją atidžiai patikrinti, jei prekės yra geros būklės. Jei ne, prašome don, jį pasirašyti ir fotografavimas už mus. Po to, kai jūs prisijungęs, mes negali būti atsakinga už bet kokį reikalavimą. -Siekiant užtikrinti, kad gausite savo užsakymą tax free arba moka mažai mokesčių nuo importinng, mes pripažins jį kaip "DOVANĄ" su mažesnės vertės. Jei norite mums parašyti tą pačią vertę, kaip ir jūs, mokama ar reikalinga sąskaita faktūra, prašome parašyti mums jei galite pateikti užsakymą. -Prašome įsitikinti, kad jūsų pristatymo adresą į kairę teisingai, kai jūs pateikiate užsakymo(įskaitant vardą, pavardę, pilną adresą, pašto kodą ir telefono numeris), prekės bus išsiųsti adresu jums paliko TIK! Po kad shiped dėmesį, ten bus jokių šansų ką nors keisti, mes negali būti atsakinga už pristatymą nesėkmė, nes įrašyto ne viso adreso informacija! -Siuntimo išlaidas nėra jokių importo mokesčiai ir muitai, ir pirkėjai yra už tai atsakingi.

T jis pristatymo laikas gali skirtis, priklausomai įvairiose šalyse, ypač PIKO metu(pvz., Atostogų Sezonai) arba NENUMATYTI VEIKSNIAI(pavyzdžiui, Oro Sąlygos, Strike, Muitinės Sulaiko, Karo ir pan.). Prašome pasirinkti tinkamą laivybos būdas pagal jūsų sąlygas(Kinija Post yra ekonomiškiausių būdų, bet lėčiausias būdas ).

Žemiau yra apskaičiuota, laivybos laikas už kitą pristatymo būdų, galite imtis nuoroda: 2.Garantija ir grąžinimas -Jeigu jūs pastebėsite, yra skirtumas su aprašymą apie mūsų parduotuvės, jūs galite susisiekti su mumis dėl rezoliucijos ir siųsti prekes atgal, jei reikia. Tačiau, išskyrus nuostolius, laivybos ir rankinis negerai apd, kuri yra iš mūsų kontrolės. Po patvirtinimo, mes grąžinsime dalį arba visą prekes pinigų. Laivybos ir atgal išlaidų nebus grąžinami. 3 Atsiliepimai: -Jūsų pasitenkinimo ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 4-5 žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą(1-3 star atsiliepimų). Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Rankovės Stilius Reguliariai
Stilius Mados
Pritaikymas Tinka mažesnėms nei įprasta. Prašome patikrinti, ar šios parduotuvės dydžio info
Rankovės Ilgis(cm) Trys Ketvirtis
Elemento Tipas Rinkiniai
Uždaryti Tipas Viena Breasted
Modelio Tipas Kietas
Medžiaga Medvilnė,Kašmyras
Apykaklės O-Kaklo
Departamentas Pavadinimas Vaikai
Modelio Numeris CR-002
Viršutinių Drabužių Siuvimas Tipas Kailis
Lytis Unisex
Pakuotės Svoris 0.8kg (1.76lb.)
Pakuotės Dydis 40cm x 30cm x 15cm (15.75in x 11.81in x 5.91in)
Įrenginio Tipas daug (3 vnt/lot)

Panašūs produktai