2016 Naujų Pigūs 180x230mm Aksomo Raišteliu Maišelis Maišelis/Papuošalų Maišelis,Kalėdiniai, Vestuvių Dovanų Maišeliai & Maišeliai Nemokamas Pristatymas

€47.92

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: aksomo raišteliu maišelis, papuošalų maišelis, aksomo raišteliu, Pigūs aksomo raišteliu maišelis, Aukštos Kokybės papuošalų maišelis, Kinija aksomo raišteliu Tiekėjų.

Medžiaga: Aukštos Kokybės Aksomo

Spalva: 50pcs/viena spalva. Pasirinkite spalvą pagal spalvų skaičius.

Pagamintas: MOQ 3000PCS, spausdinti savo logotipą

Pristatymas: NEMOKAMAS PRISTATYMAS Kinijos paštu

Sveiki atvykę į Topbeads.kn Mūsų linijos birių granulių ir didmeninė prekyba juvelyriniai dirbiniai yra labai vertinamas mūsų klientams. Mes suteikia puikią klientų aptarnavimo ir kokybės, kad dar reikia pranoko bet internete Kinijos bendrovė. Mes laukiame užklausų ir stengiasi šaltinis produktų, išvardytų mūsų svetainėje. Klientų aptarnavimo lieka mūsų pagrindinis prioritetas. Kokybės detalės, ekonomiškas kainomis. Pastovus teikimas, naujų ir novatoriškų dizaino. Klientų aptarnavimo per personalo plėtra, komandos formavimo ir nuolatinį mokymą.

Ne Topbeads.kn rasite tik aukščiausios kokybės didmeninės karoliukai, handcrafts ir juvelyrinių dirbinių. Mūsų klientų aptarnavimo komanda gali suteikti pagalbą ir patarimus renkantis esamą produktų ar projektuojant ir gaminant naujus gaminius. Mes turime didelę tarptautinių klientų ratą ir tikimės, kad padėti jums ir toliau. Mes didžiuojamės mūsų greitas ir paslaugus aptarnavimas. Užsiregistravę mūsų svetainėje, galite tiesiog pridėti elementą prie jūsų pirkinių krepšelis. Mes priimame mokėjimus per " Western Union, Banko pavedimu arba sąlyginio Deponavimo. Internete vežimo sekimo yra numatyta jūsų ramybė. Visus užsakymus pateikti telefonu arba internetu, būtų saugus ir asmeninė informacija yra konfidenciali.

Apmokėjimas:

Pristatymas:

Atsiliepimai

Medžiaga Audinys
Elemento Tipas Papuošalų Pakavimo Ir Vaizdinės Reklamos
Modelio Numeris 180x230mm
Papuošalų Pakavimo & Ekrano Tipas Maišeliai
spalva 1, 2, 3, 4, 5, 6
Prekės Svoris 18g
Dydis 180x230mm
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Įrenginio Tipas daug (50 vnt/lot)

Panašūs produktai