HDCRAFTER 2017 Mados Naujų Bambuko Koja Akiniai nuo saulės Vyrams/Moterims Retro Mediniai Sunglass Caoting Akiniai Oculos De Sol Masculino UV400

€10.15

-48%

€19.53

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: oculos de sol masculino, medienos mados akiniai nuo saulės, medienos akiniai nuo saulės, Pigūs oculos de sol masculino, Aukštos Kokybės medienos mados akiniai nuo saulės, Kinija medienos Tiekėjų akiniai nuo saulės.

HDCRAFTER 2017 Mados Naujų Bambuko Koja Akiniai nuo saulės Vyrams/Moterims Retro Mediniai Sunglass Caoting Akiniai Oculos De Sol Masculino UV400

5 Atrankas Spalva

Pakuotė:

1*Akiniai nuo saulės

1*Įstiklintą Atveju

1* Prekės Kortelėje

1*Medžiaga

【Apsaugos akiniai】

1. Viena vertus pašalinti bus pertrauka balansą kadro, todėl deformacijos, ji yra rekomenduojama, kad abi rankas laikykite rėmo palei skruostą abiejose veido.

2. Imasi bendrų pirmasis sulenkite kairę koją,jis nebus lengva sukelti rėmo deformacija.

3.Siūlomas vandeniu plauti akinius ir nuvalykite vandens su popieriniu rankšluosčiu, ir tada naudokite akinius audiniu rub, paspaudę rėmo pusėje, švelniai nuvalykite objektyvą, siekiant išvengti pernelyg didelės jėgos sukėlė objektyvas žalą.

4. Prašome įdėti akinius į lauką, jei jūs neturite dėvėti. Jei laikino įdarbinimo, prašome įdėti akinius, išgaubto paviršiaus iki. Tuo pačiu metu, akiniai, turėtų vengti kontakto su vabzdžių, tualetas produktai, kosmetika, plaukų gelis ir kitos koroziniai elementai. Vengti ilgalaikio tiesioginių saulės spindulių ir aukštos temperatūros (60 ° punktą) pateikti, ar lengvai sukelti objektyvo, rėmas nusidėvėjimo, spalvos ir t.t.

5. Nenaudokite akinių į intensyvių treniruočių, norint išvengti skaldytų lęšių, kurį sukelia stiprų poveikį, sukelia akių ir veido sužeistas

6.Išlaikymo akiniai nuo saulės

Kai akiniai nuo saulės yra ne dėvimi, daugelis žmonių lengvai pakabinti juos ant galvos,apykaklės ar kišenėje, kūno veiksmai bus sukėlė pertrauka, ar sudužo. Ar kas nors bus įdėti juos į rankinę, prieš tai, kad pirmiausia turite įdėti į akinius lauke, taip, kaip neturi būti pavogta kuriuos daiktus į maišą.

Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Lęšių Optinės Požymis Anti-Reflective/UV400/Veidrodis
Lytis Vyrų/Moterų
Modelio Numeris 1503
Stilius ovalo formos
Lęšių Medžiaga Polikarbonatas
Kojos Medžiagos bambuko
Elemento Tipas akiniai
Akiniai Tipas Akiniai nuo saulės
Lęšio Aukštis 45mm
Lęšio Plotis 55mm
Prekės Pavadinimas HDCRAFTER
Rėmas Medžiaga Plastikiniai
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 17cm x 15cm x 9cm (6.69in x 5.91in x 3.54in)
Pakuotės Svoris 0.15kg (0.33lb.)

Panašūs produktai