ZZZH-RM5-E Spalvos juosta Karšto Spausdinimo Mašina,Šilumos juostelės spausdintuvo PT,PE,KT,OPP,COP aliuminio folijos maišelį, spausdintuvas,su įmonės logotipu, spausdintuvo

€74.43

-8%

€81.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mašina mašinos, pe pe, spausdintuvo juostelės mašina, Pigūs mašina mašinos, Aukštos Kokybės pe pe, Kinija spausdintuvo juostelės mašina Tiekėjai.

ZZZH-RM5-E Spalvos juosta Karšto Spausdinimo Mašina,Šilumos juostelės spausdintuvo PT,PE,KT,OPP,COP aliuminio folijos maišelį, spausdintuvas,su įmonės logotipu, spausdintuvas SVARBU : Atkreipkite dėmesį, kad ši data mašina yra importuojama į Kinijos rinką, todėl lanuage yra Kinijos su Kinija tipo kištuką, bet mes išsiųsti lietuviškai Naudotojo Vadovas ir Receptą į savo E-mail, taip pat pridėti NEMOKAMAI kištukinis adapteris, tokių kaip jungtinės karalystės, EURO, AS įveskite savo šalies standarto. Juostelės Kodas Spausdintuvo kodas natūra spausdintuvas, kuris, naudojant terminio spausdinimo diržo vietoj rašalo spausdinimo spausdinti ant bet kokios minkštos pakuotės medžiagas. Jis veikia specialios rūšies keitimas spausdinimo kilnojamojo žodžius ar skaičius. Jis taikomas daugelyje sričių spausdinimo darbas, kaip ir visų rūšių plastikinių maišelių, aliuminio kompozicinės ir popieriaus-plastiko junginys, krepšiai, ir t. t. Turintys akivaizdus kontrastas spalvos, gali spausdinti ir pakeisti spausdinti biuro pavadinimas, prekės ženklas, data ir partijos numeris ir pan onoptionally pagal jūsų poreikius.

Darbo Vadovas Tipo Numeris 0---9 ir A-Z 26 Simbolių Karšto Spausdinimo Juostelės 1"-1.38" (25.4—35mm)

Greitis

1~80 kartų/min

Spausdinimo Plotas

Didžiausios trys linijos yra 13x35 (holdingo apie 21 raidės / skaičiai)

Galia / Įtampa

220V

Šildymo Vamzdis : 100W/240V

Dydžiai(HxLxW)

35*20*28cm

Neto Svoris

5.5 kg

Galia (W) 100W
Prekės Pavadinimas ZONESUN
Modelio Numeris ZZZH-RM5-E
Funkcija pažintys
Priedai pažintys
sertifikavimo GSG
Įtampa (V) 220v
Pakuotės Dydis 41cm x 15cm x 27cm (16.14in x 5.91in x 10.63in)
Pakuotės Svoris 6.5kg (14.33lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai