ATSISAKYTI SKAITIKLIS VIRŠUJE ĄSOTIS RINSER UŽ GARUOSE ĄSOTIS /Garuose Ąsotis Rinser ąsotis/stiklo plovimo be pagrindo

€72.70

-19%

€90.87

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ąsotis rinser, rinser, Pigūs ąsotis rinser, Aukštos Kokybės rinser.

Counter-top Putų ąsotis rinser/Garuose Ąsotis Rinser/stiklo rinser/Apsieiti garuose ąsotis rinser be pagrindo stiklo rinser~ švarus puodelis~ indaplovės ~baras, kavos starbuck

Garuose Ąsotis Rinser ąsotis/stiklo rinser, mini sinkspray iki maišytuvas, countertop

Informacija:

Modelis: SV-121

Matmenys: 175*163*65mm

Galia: vandens slėgis

Medžiaga: Nerūdijantis plienas+ žalvaris

Savybės:

Putų ąsotis rinser jūsų garuose ąsočiuose. Puikus papildymas jūsų Kavinė. Taupo laiką ir energiją.

Puiki priemonė jūsų baras,restoranas ir baras!

Išlaikyti savo juostą stiklai švarus ir kietas rasti šį stiklo plovimo šalia jūsų espreso kavos aparatas ir tarp naudoja duoti sprogimo slėgio vandens parengti kitų gėrimų ruošimas. Jums sutaupyti vandens ir laiko ir tai ąsotis rinser apie jūsų espresso bar.

DAUGIAU INFORMACIJOS

Daugelyje restoranų, kavinių ir kavinės, plovimo akinius, kulka akinius, puodai, ąsočiai, puodeliai yra užduotis, kuri kartojasi daug kartų per dieną. Bet kada, nes mes sukūrėme ąsotis rinser (kaip mes pavadinom jį atgal tada), mes turėjome daug lengviau ir paprasčiau, skalavimo šių laivų.

Su mūsų rinser, bet kuris laivas, kurio skersmuo nuo 1 4½ cm, dabar gali būti plaunami sekundžių. Įsivaizduokite, įprastų veiksmų, kurių reikia skalauti ąsotis: imtis ąsotis vaikščioti į kriauklę įjunkite, maišytuvas, skalauti ąsotis išjungti maišytuvas įdėti ąsotis į drainer nusausinkite rankas pėsčiomis atgal.

Ji trunka 8 atskirus veiksmus atlikti ši paprasta užduotis, ir tai daroma vėl ir vėl, be net galvoti apie tai. Bet įsivaizduokite, kad jūs galite sutaupyti laiko ir energijos daryti tai, o ne imtis ąsotis stumti jį žemyn rinser purkštuvas tegul jis nuplaukite keletą sekundžių imtis ąsotis nuo rinser ir įdėti jį į drainer. Atlikta. Štai ir viskas.

Specifikacijos Gali būti įdiegta į beveik bet skaitiklis viršuje Naują purškimo surinkimas su patobulinta purškimo būdas, vožtuvas neleidžia klijuoti ir skyles nereikia užkimšti Pagerėjo rinser žvaigždė su didesnio skersmens ir neslidus griovelių Ne tik ąsočiuose. Į rinser darbų, bet kokioje taroje, kurių skersmuo-nuo 1 iki 4 ½ colių (20-115 mm), Pagamintas iš 304 nerūdijančio s teel

Darbo efektyvumą 600cups/h
Medžiaga Nerūdijantis plienas+ žalvario+ plastikas
nerūdijančio plieno baseinas dydis 175*163mm
Tipas Kavos Virimo Aparatas Dalys
Modelio Numeris sv-121
Prekės pavadinimas stiklo rinser~ švarus puodelis~ indaplovės ~baras, kavos starbuck
Puodelio Skersmuo 4-10CM
skylę 155*143mm
Pakuotės Svoris 1.2kg (2.65lb.)
Pakuotės Dydis 21cm x 18cm x 22cm (8.27in x 7.09in x 8.66in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai