[Haotian vegetaras] senovinių Kinų Ming varinės durų rankenos, durų sąvaros HTB-203 Dievų star modeliai vario detalės

€54.94

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: durų rankena, durų rankena, durų rankenos, durys, Pigūs durų rankena, Aukštos Kokybės durų rankena, Kinija durų rankenos durų Tiekėjų.

Modelis: HTB-203

Techniniai duomenys: skersmuo 14cm, dviejų dalių,

Medžiaga: Žalvaris rafinuotas

Spalva: Bronza

Pavadinimas: Antikos Rankena su gėlių turas šviesos

Galimos spalvos: bronzos, juoda, brassy

Aprašymas: pradedant sąrašas kaina nustatyta kaina, įskaitant montavimo priedai

Mūsų įsipareigojimas :

Kitą dieną man buvo jūsų parduotuvėje pirkti prekes iš septynias dienas nuo gavimo datos prekės negali dėvėti, atsparus dilimui, sutraiškyti aplinkybėmis, jei bet kuris priskirtinas kokybės produktas pati taip pat, kaip jūs norite, septynias dienas be jokios priežasties grąžinti, Prašome susisiekti su mumis pardavimo, klientų aptarnavimo, mes suteikti jums su sparčiausiai laiko grąžinamąsias išmokas arba mainų:

1. Kur aš parduotuvėje parduodamas prekes, yra garantuotos kokybės. Jei gausite prekes turi kokybės problemų, prašome susisiekti su mumis, laikantis sąlygos, kad būtų grąžintas į laisvas gydymo, įskaitant krovinių ir atgal, taip pat bus mūsų visiško įsipareigojimų .

2 . Mūsų visi produktai yra imtasi natūra sau, kad jie gavo tai, ką mato! Draugiškas priminimas: produktas yra pažymėtas su nuosekliai dydžio ir svorio, prašome atidžiai prieš priimant!

3. Mūsų produktai, ir parduotuvę, nes tuo pat metu, pardavimus, atsargų pokyčių, yra neišvengiamas, fotografuotas prieš tai, jūs galite susisiekti su savininku ar prekių. Baldai ir apdailos draugų kompanija su krovinio savininkas gali tiesiogiai skambinti aptarti užsakymo detales! Taip pat galite susisiekti su savininku paklausti, vario detalės informacija!

4. Mes turime profesinę patirtį pardavimų vario detalės, mes pasistengsime atsakyti į jūsų abejones ir įrengimas prekes!

5. MŪSŲ prekėmis, pavyzdžiui, stilių, dydį, spalvą ir kitus ne produkto kokybės problemas, nėra patenkinti, gali septynias dienas be jokios priežasties grįžti. Grąžinama prekė užtikrinti neturi dėvėti, atsparus dilimui, smulkinimo ir žmogiškųjų veiksnių arba žalą, atsiradusius dėl netinkamo naudojimo. Be kokybės paties produkto kainą, pašto visus, išreikšti savo parduotuvėje bus sukurta asmenys turės būti sumokėta klientas.

Spalva Klasifikacija Juoda bronza žalvaris
Tipas Durų Rankenos
Modelis HTB-203
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Elektros
Įrenginio Tipas aikštelė (2 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 26cm x 21cm x 9cm (10.24in x 8.27in x 3.54in)
Pakuotės Svoris 1.85kg (4.08lb.)

Panašūs produktai