2vnt Matinis Anti-Glare Screen Protector Filmų Matinis Anti-pirštų Atspaudų Apsauginės Plėvelės Apsaugų BQ Edison 3 Mini 8 colių Planšetiniu kompiuteriu

€4.22

-71%

€14.86

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: filmas apsaugos tablet, tabletės plėvelė, filmas tablet, Pigus filmas apsaugos tablet, Aukštos Kokybės plėvele tabletės, Kinijos kino tablet Tiekėjų.

Aprašymas

Savybės:

1). 100% garantuotas Filmas.

2). Jokių vaivorykštės ženklų, jokių klijų ženklų ir ne fuzziness.

3). Pre-cut už puikiai tinka

4). 3 Sluoksnio Apsauga - Jūs nulupkite pirmą ir trečią sluoksnių, kurie yra apsaugoti artimųjų antrą sluoksnį. Tada taikyti antrą sluoksnį ant savo LCD ekranas.

5). Stiklo patinka aiškumas, pagamintas iš filmo!

6). Apsaugo jautrią jūsų prietaiso jutiklinio ekrano

7). Galima nuimti ir bus ne palikti bet likučių

Pakuotėje Yra

2x Screen Protector (mažmeninės pakuotės)

(Tablet nėra komplekte)

Pastaba:

1. Jūs galite pasirinkti spalvą, kuri jums reikia, kai jūs tvarka;

Jei turite specialių pageidavimų apie kiekis kiekvieną spalvą, prašome palikti mums pranešimą po savo pasirinkimą.

2. Rusija Pirkėjas, prašome įsitikinkite, kad mes turime savo VARDĄ ir pavardę, jūsų adresas . Jei neturite palikite mums savo vardą ir pavardę, kad gali būti prarasta pristatymo.

3. Mes prarasti pinigų už atsiliepimus. Tai bus labai dėkingi, jei galite palikti mums, 5-star atsiliepimus gavę atveju. Ačiū iš anksto !

Apmokėjimas:

Kai mokėjimo naudojant sąlyginio Deponavimo,Jūsų pinigai būtų pervesti į jūsų sąskaitą.Pinigų yra išleista tik mums patvirtinę pristatymo.

Mokėjimo variantai: Kredito Kortele arba Banko Pervedimu/ "Western Union" / "MoneyGram". Prašome Susisiekti su mumis dėl išsamesnės informacijos.

Pristatymas:

1. Išsiuntimo yra išdėstytas per 24-48 Valandas, kai jūsų mokėjimas baigtas Patikrinimas Kapt.lt.

2. Mes nepriimame Skubius Užsakymus Registruoti Paštu , tokių kaip Kinija Paštu, oro paštu, HongKong Post Oro paštu, Po Singapūras ir kt. Jų Įprastą pristatymo laiką yra 15-35 woring dienų, o gal ir ilgiau, jei yra Blogai, bet kokiu oru, Atostogų, Muitinės Tikrinimas. Jei negalite laukti, kad ilgesni, ar reikia, kad prekė būtų pristatyta tam tikru laiku, prašome mokėti papildomai Express pristatymo, pavyzdžiui, EMS, DHL, "Fedex", UPS ir kt.

3. Mes ne pasiūlyti nemokamai DHL shiping į atokioje vietovėje . Jei jūsų adresas, kuriai priklauso DHL, atokioje vietovėje, prašome pakeisti shipping EMS, arba mokėti papildomai $30, nes papildomas mokestis už DHL pristatymo. Tikrinti savo adresą šią nuorodą, prašome:

4. Mes pripažins Mažesnė Vertė , siekiant išvengti pirkėjo mokesčių. Tačiau,mes negalėjome būti susipažinęs su Kiekvienos šalies Mokesčių Politikos. Jei turite specialių pageidavimų apie pripažinti vertę, prašome pranešti mums pastaboje, arba pranešimą.

5. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų yra pirkėjo atsakomybė . Jei pirkėjas atsisako sumokėti mokesčių, kurie sukelia sklypo grąžinti arba laikyti Muitinės, mes jums dalinį grąžinti ne daugiau.

Po pardavimo:

1. Jei prekė yra su trūkumais gavusi, klientai turi iki 7 dienas nuo valstybinė gavimo dienos pakeisti .

2. Jeigu jūs norite grąžinti prekes, prašome susisiekti su mumis pirmą grąžinimo adresą. Pirkėjas PRIVALO PATEIKTI mums stebėjimo NR. Konkrečias priežastis grįžti.

3. Jei mūsų prekės yra patvirtinta, kad būti su trūkumais, mes sau leisti savo pašto grąžinti, suteikti jums dalinis grąžinti pinigus ar pakeisti po to, kai mes gauti juos atgal. Tačiau, jeigu prekės, veikia gerai , ar tai patvirtino būti pažeistos žmogaus, mes negalime sau leisti savo pašto grąžinti.

4. Mes nepriimame grįžta priežastis "aš nenoriu, kad ji" "I don' t like it" ("aš negaliu parduoti" "tai nėra Tai, ko aš tikiuosi". Prašome įsitikinkite, kad žinote viską apie daiktą, prieš jums užsisakyti.

5. Vienerių metų Garantija : per vienerius metus, pirkėjas gali siųsti elementą atgal nemokamai remontas. Pirkėjas turi sumokėti pašto išlaidas abiem būdais.

Atsiliepimai:

Mes esame priklausomi nuo savo pasitenkinimą, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.

1. Mes pasistengsime atsakyti į visus El. laiškus, paklausimus per 24 valandas, bet dažniausiai turi kur kas anksčiau.

2. Jei Jokio atsakymo jums per 48hours.patikrinkite savo pašto dėžutėje.

3. Jei turite kokių nors klausimų ar klausimų apie bet kokį mūsų paslaugas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

4. Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar problemų, prieš paliekant neutralus ar Neigiamas Grįžtamasis ryšys

5. Visi Pirkėjas, kuris Palikti Neig Atsiliepimus, be jokių ryšių, nebus mėgautis bet Po Pardavimo, paslaugų, kaip antai 7 dieną grįžta, nemokamai, pakeitimas, ir kt.

Savybės matinis
Suderinamos Prekės Kita
Prekės Pavadinimas ZOMPC
Kiekis 2 Pakuočių
Medžiaga pet
Pakuotė Taip
Naudoti PDA
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Įrenginio Tipas aikštelė (2 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 19cm x 17cm x 10cm (7.48in x 6.69in x 3.94in)

Panašūs produktai