127V 4/4 Dydžio SMUIKAS LANKAS Anglies Pluošto Šerdies su Pernambukas Odos Stick Snakewood Varlė Natūralių Ašutų Smuikas Dalys, Priedai

€80.96

-30%

€115.66

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: smuikas lankas, smuikas dalys, smuikas dalys, priedai, Pigūs smuikas lankas, Aukštos Kokybės smuiko dalys, Kinija smuikas dalių, aksesuarų Tiekėjų.

Anglies Pluošto Core Laminuotos Odos Pernambukas

Švelnus ir saldus tonas

Unikalios anglies pluošto šerdies ir nekilnojamojo Pernambukas, kuris yra laminuotos per tradicinis lankas-priėmimo rankų darbo įgūdžių.

Plaukai yra natūralūs, Mongolija ašutų geriausios kokybės. Gražus snakewood varlė su Fleur-de-lys. Visos dalys yra įrengtas tos pačios maker " nuo pradžios iki pabaigos, net ir valymo darbai. Jei norite, lankas su medienos lankas pojūtis ir žvilgsnis, taip pat anglies pluošto lankas judrumas & stabilumas ir tvirtas, tai lankas leis jums jaustis gerai!

Kas VingoBow buvo sukurta kruopščiai ir profesionaliai. Mes visada patikrinti kiekvieną detalę du kartus prieš pristatymas. Jums yra garantuotas mūsų bendrovė

Tarpininkai laukiami! Mes neturime jokio logotipo versija, ar spausdinti savo logotipą kai kiekis pasiekia 10 vienetų!

A-B-C Garantija

A. 2 Savaites Pinigus - Mes priimame grįžti grąžinti per 2 savaites po to, kai jūs jį gauti, jei ji turi kokybės problemų.

B. 1 Mėnesių Grįžti - Kaip mūsų garantija pirkėjas gali grąžinti ją per 1 mėnesį už patį naują daiktą, jeigu jis turi kokių nors problemų.

C. 3% vėlavimo nuolaida į jūsų Paypal, arba 8% nuolaidą kitam užsakymui. (Pranešimas, mums tada, ačiū.)

Priminti

Pirkėjas yra atsakingas už priimamus mažiau pareigas, galbūt. Bet mes pažymėkite elementą kaip Dovana arba Mėginio ir mažiau USD20 kaip deklaruoti vertė, mostely ji gali padėti jums išvengti mokesčių, net ir įvyko.

Problemą ?

Bet problema, jei galite Mums Pranešimą Per Pirmąjį, mes išspręsti jūsų problemą ne pirmas, ir pasiūlyti visiškai pinigų grąžinimo garantija.

Stick Anglies Pluošto Šerdies su Pernambukas Odos
Svoris Approx. 62g
Naudoti Smuikas Naudoti
Modelio Numeris 127V
Tipas 4/4 Dydžio Anglies Pluošto Smuikas Lankas
varlė Snakewood su Gražia Fleur-de-lys
veiklos Koncertas
Dydis 4/4 (approx. 74.5cm)
Prekės Pavadinimas VingoBow
spalva Ruda
Plaukai Natūralių Ašutų Mongolija
Detalės žalvario lydinys
Pakuotės Svoris 0.4kg (0.88lb.)
Pakuotės Dydis 78cm x 5cm x 5cm (30.71in x 1.97in x 1.97in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai